Dermed blir apparatet rundt A-lag og rek-lag styrket for 2016.

Audun Fevik forsetter som hovedtrener og har ansvaret for det overordnede sportslige.

Marius Boldt fortsetter som spillende ass-trener, hovefokuset blir å holde seg skadefri.

Pål Hansen er en hjelpende hand for trenerne, fokus blir enkeltspillere og roller.

Kadir Keklik med hovedfokuset på kampledelse for rek-lag i 4. div. Oppfølging av keeperne i A-stallen samt oppfølging av enkeltspillere.

Kadir er lærer av yrke og vil forsterke den pedagogiske kompetansen.

Kadir er 28 år og en likandes kar og vi er sikre på at han vil bidra mye inn i gruppa.

Vi ønsker Kadir velkommen!

Vi har dermed ett sterkt apparat rundt seniorfotball og er sikre på at vi er en god utviklingsarena for våre spillere og for spillere som ønsker utvikling.

Vi ønsker alle en God Jul og ett Godt Nytt blå/hvit år.

Ønsker lykke til for sesongen 2016.

Tre Åssiaspillerer på Kretslag J14

Postet av Åssiden IF - Fotball den 9. Des 2015

Tre Åssiaspillere på kretslag J14 som skal representere Buskerud FK.

Disse tre er Martine M. Madsen, Asa Fjalarsdottir og Emilie Blikken.

Kenneth Myhrvold er en av trenerne.

Gratulerer til Kenneth som kretslagstrener, og til alle tre av våre jenter som er kommet med på kretslagssamling!

Buskeruds kretslag er en del av Landslgsskolen som ble lansert sommeren 2015.

3. Div avd. 4 2016

Postet av Åssiden IF - Fotball den 23. Nov 2015

Neste års 3. div avdelinger er klare. De ble presantert av NFF lørdag. Åssiden har kommet i avdeling 4 med følgende lag:

Holmen, Drammen FK, Ready, Eik Tønsberg, Halsen, Vesfossen, Svelvik, Kongsberg, Asker 2, Odd 3. Mjøndalen 2, Strømsgodset 3, Bærum 2.

Holmen og Dramme FK rykket ned fra 2. div.

Svelvik, Kongsberg, Asker 2 og Halsen rykket opp fra 4. div. Der Svelvik og Halsen vant sine avdelinger.

A-lag sesongen 2015

Postet av Åssiden IF - Fotball den 27. Okt 2015

En kort oppsummering for A-lag og B-lag sesongen 2015.

A-laget ende på en akseptabel 7. plass i 3. div og B-laget en grei 12. plass i 4. div.
Åssiden 2 klarte dermed målsettingen for sesongen med å beholde plassen i 4. div.

A-laget endte på samme plassering som i 2014 med en 7. plass, med 35 poeng som er 2 poeng mer enn 2014. Målforskjel på 60-58, noe som sier oss at vi scorer en del mål men slipper inn for mange. Dette skal vi gjøre noe med til neste sesong.

Det har vært totalt hele 30 spillere i aksjon i 3. div. Det høye antallet skyldes først og fremst mange skader gjennom hele sesongen, det må vi gjøre noe med. Med tanke på antall skader så er 7. plass og 35 poeng en akseptabel plassering. Bla skadesituasjonen har gjort at prestasjonene har sving veldig i kampene. Til tross for dette har treningsfremmøte og kvaliteten på treningene vært bra.

Kun 5 spillere har startet 20 kamper eller fler.

Simon B. Bahrami ble årets toppscorer med 9 mål.

Åssiden 2 i 4. div gjorde en god første halvdel av sesongen, mens poengfangsten ble noe tynnere i siste halvdel. Men gutta gjorde jobben og klarte målsettingen. Takk til B-gutta som har gjort en god innsats. Opptil flere 15 åringer fra guttelaget fikk kjenne på nivået i 4. div. Noe som viser at det gror godt i Åssia og at klubben er en fin utviklingsarena.

Takk til alle spillerne, trenerapparatet, støtteapparatet og ikke minst til dere alle som møter til kamp.
Det er utrolig viktig for klubben og spillerne at det er folk på tribunen under kampene.

Vi ser mot 2016!
Vi skal bli bedre og utvikle spillere.

Oppstartsmøte for 2009-kullet jenter/gutter

Postet av Åssiden IF - Fotball den 29. Aug 2015

Det blir oppstartsmøte for 2009-kullet jenter/gutter på klubbhuset vårt i Buskerudveien 54,
torsdag 10 september klokka 19:00.

De som måtte ha spørsmål eller kunne tenke seg å bidra rundt lagene, kan ta kontakt
med Brede Olsen i forkant, på brede.normann.olsen@gmail.com.

Cupen er avlyst

Postet av Åssiden IF - Fotball den 15. Aug 2015

DNB ÅSSIDEN GRESSBANECUP er dessverre avlyst i år. Påmeldte lag varsles.

Scoring i sluttminuttene ga ny seier for kvinnelaget

Postet av Åssiden IF - Fotball den 24. Jun 2015

Stokke leder til pause etter et godkjent offsidemål. Da hadde vi misbrukt er hav av sjanser
og burde ledet med flere mål. Spillemessig overlegen, men nøyaktighet på siste tredjedelen var mangelvare.

Vår yngste spiller Sofie har bidrar sterkt til opphentingen og scorer sitt første
mål på seniornivå og leverer to assist. Alle våre tre mål kommer etter gode angrep og fine prestasjoner.
Anette avgjør tre minutter før slutt med et skudd i krysset.

ÅSSIDEN IF - STOKKE: 3-2 (0-1)
1-1 55 min Sofie Devold Eidsvik (assist Carina Fredriksen)
2-1 65 min Mirjam H Dalsrud (assist Sofie Devold Eidsvik)
3-2 87 min Anette Fredriksen (assist Sofie Devold Eidsvik)

Mirjam ble kåret til dagens Åssidenspiller og fikk gavekort fra KIWI XL på kr.300,-

Stokke var på tabellen et av de svakere lagene hittil i år og vi bør vinne slike kamper. Allikevel ble det spennende og selvsagt deilig å avgjøre på slutten. Det er aldri et kjedelig sekund med denne gjengen.
Hittil i år uansett motstander blir det spennende kamper. Vi scorer for lite i forhold til sjanser og slipper inn for mange enkle mål. Dette blir også fokusområde framover.

Takk til Arild for jobben med arrangementet og dagens speaker Rune H Jahnsen loste det hele trygt i havn.
Vår femte seier på seks kamper og vi henger med!! Neste kamp er borte mot Tollnes 10.juni.

Scoring i sluttminuttene ga ny seier for kvinnelaget.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 3. Jun 2015

Nok en seier for kvinnelaget borte mot Holmestrand

Postet av Åssiden IF - Fotball den 21. Mai 2015

Vi ankom Hvitsten Stadion en time før match og ble møtt av en iskald vind, lang kø i kiosken da mannen med vaffelpressa hadde trøbbel med timingen. Derfor ble det heller ingen kaffekopp før garderobepraten og kampplanen skulle gjennomgås. Køen hadde lagt seg til pausen og faren til Mirjam ordnet gledelig en kaffe til pausepraten i stedet.

Holmestrand er et antatt svakere lag enn oss men hadde vunnet 4-0 i sin siste kamp. Vi kaster oss inn i matchen fra start denne onsdagen og Carina scorer allerede etter 2 min.spill. Mirjam jobber steinhardt i front og legger til rette for at Carina får prikke ballen i mål via stanga fra 12 meter.
Vi dominerer totalt og Keeper-Ilmi er sjelden borti ballen, men rydder suverent unna de få gangene de nærmer seg vårt mål.

Etter ca.25 min blir Mirjam felt innenfor 16-meteren og dommer dømmer korrekt straffe. Anette scorer sikkert til 0-2. Noen minutter senere er det litt klabb og babb i feltet til Holmestrand etter en corner, Ida flikker ballen i lengste hjørnet der Carina er assist til 0-3.

Fra start i 2.omgang forsøker vi å spille med 3 bak, men det ender med at de scorer på et skudd fra 20 meter i mål.
Vi legger om og selv om vi ikke spillemessig gjør den beste prestasjonen har vi flere sjanser og er det klart beste laget.
15 min før slutt blir Anette spilt fri på høyre side av Carina og scorer på noe som skulle vært et innlegg. Ballen får en fin bue og suser inn i lengste hjørnet.
Det ender 1-4 og Holmestrand har knapt en sjanse i hele kampen.

Dommer: En meget bra kampleder som nesten var feilfri og nesten usynlig.
Tilskuere: ca 8 stk fra Drammen og ca 4 fra Holmestrand. Langt i fra tribunebråk.

Vi er kommet godt i gang i år og har fire seiere, ett knepent tap for Lier og 12 poeng.
Alle topplagene har tapt en kamp og vi henger med. Det gjelder å skrape sammen poeng og vi har igjen 2 hjemmekamper: Stokke og Urædd2 + tre bortekamper av sju denne våren: Tollnes, Hallingdal og Barkåker.

Nå blir det fokus inn mot neste kamp som faktisk er på hjemmebane 1 juni. Da møter vi Stokke og det forventes stor stort innrykk fra supportere, publikumsrekord og lange køer i kiosken.

Laget:
ILMI – THERESE, ODA, TONJE, ANDREA – HERO, IDA, RUNA, CARINA – ANETTE, SOFIE.
INNB. SOFIE, ELISABETH, CHRISTINE.

Seier i Drangedal for Kvinnelaget

Postet av Åssiden IF - Fotball den 11. Mai 2015

Lørdag 9.mai var det klart for langtur til Drangedal for årets 4.seriekamp. Vi skulle dra kl.09.00 fra Åssiabanen med 17 seters minibuss med Tonjes far som sjåfør. Mr. Simensen stiller opp og en stor takk til deg.

Det ble et hyggelig oppmøte på banen denne morgenen, da både Øyvind L, Jan Erik M og Roger N (og kanskje flere...) allerede summet rundt klubbhuset, opptatt med bygging av ny platting til kiosk og aktivitetsdag for de små. Helt fantastisk og det er helt klart at Åssia lever !!
Herrelaget skulle jo også spille borte mot Lommedalen så det var mange som la ned en innsats for klubben denne dagen.

Etter to og en halv time kjører vi inn i Drangedal sentrum (som ikke er enormt stort) mens det i bakhode surrer et par veldreide låter som “Lukk opp din hjertedør og Skilles Johanne”. Vi ankommer banen, en kliss ny kustgressbane og ett skinnende nytt klubbhus med kiosk og fantastiske toalettfasiliteter.

Dagens sydlandske dommer Patricio tar selv hovedrollen før kampstart og fortsetter showet fra kampstart. En eksentrisk type som prater og gestikulerer mer enn begge lag til sammen. Sønnen til Linn dominerer innbytterbenken og har sitt eget show.

Matchballene til Drangedal var 3 stk kunsende harde badeballer eller noe i nærheten av
Amicoline ballene vi hadde på A-laget for 25 år siden. Premissene er lagt og kampen kan starte.

Kjøreturen må ha påvirket starten på kampen og Drangedal scorer ett 5 minutter. Selv om vi har ballen mest er det tamt, unøyaktig og stillestående. Supporterne hadde stilt opp 10 biler bak det ene målet og tutet heftig i hornene når de scoret.

Vi reduserer til 1-1 etter 20 min.spill etter fint spill med 10 trekk før Oda serverer til Carina som scorer sikkert på innlegget. Men rett før pause trøbler vi igjen bakover og de tar ledelsen 2-1. Bilhorn skraller over Drangedal Stadion.

I pausen blir det alvorsprat, spillerne selv må gå i seg selv og ta ansvar. Og nettopp akkurat det gjør laget fra start i 2.omg.
Carina scorer 2 mål i løpet av de første minuttene(etter pasninger fra Tine og Mari). Like etter dundrer Ellen inn 2-4 fra 25 meter.
Vi har mange store sjanser og dominerer omgangen. Lystige Patricio kan bruke fløyta si også, så vi ble av og til avblåst i gode posisjoner, for å si det på den måten. Vi tar med oss poengene, lar matchballene og Patricio bli igjen i Telemark.

• Carina (bildet under) har funnet scoringsformen og lager hattrick for oss. Det var viktig!!

2 seiere og et tap etter 3 kamper for Kvinner A-lag

Postet av Åssiden IF - Fotball den 6. Mai 2015

Seier mot Tønsberg i første kamp:

Vi har nå spilt 3 seriekamper i årets sesong i 3.div.interkrets.

Seriestarten var hjemme mot Tønsberg FK 20.april.
En spennende kamp hvor vi varierer i prestasjonene. Etter en litt tam første omgang der Tønsberg tar ledelsen 0-1
Kommer vi sterkt tilbake i 2.omg.der vi scorer to fine mål og vinner kampen 2-1.
Åssiden IF –Tønsberg FK: 2-1 (0-1)
1-1 55. min - Malin Karoliussen (ass.Elisabeth Karoliussen)
2-1 82.min – Anette Fredriksen (ass.Runa Marthinsen)

Andre seriekamp mot Lier borte 27.april og igjen får vi en litt treg start på kampen.
Lier dominerer det meste i første omgang, de scorer to ganger og begge målene er
veldig tilfeldige og kunne enkelt vært avverget. I andre omgang kommer vi sterkt tilbake og prestasjonene sammen er på et mye høyere nivå. Vi spiller oss til flere godemålsjanser og Carina reduserer 7 min før slutt etter et flott forarbeid fra Sofie.

Vi trøkker på for utligning,hiver opp alt vi har og får muligheter til å score men klarer det ikke og taper 2-1.
LIER IL – ÅSSIDEN IF : 2-1 (2-0)
2-1 82 min Carina Fredriksen (ass. Sofie Devold Eidsvig
)

Tredje seriekamp ble spilt i går 4.mai borte mot Modum. Har styrer vi det meste i første omgang, vinner dueller, skaper sjanser og etter 25 min scorer Anette etter veldig fint spill som blir startet bakfra med et perfekt oppspill fra Tonje til Sofie. Sofie, Mirjam og Anette kombinerer og Anette hamrer ballen i mål. 0-2 kommer like etter hvor Mirjam skyter i stanga og Anette setter returen kontant i mål.
Andre omgang slurver vi mer i eget spill og Modum har ballen mer, de kommer til noen få sjanser og scorer på en tilfeldig situasjon. Vi er enormt nære vår tredje scoring i det siste kvarteret men kampen ender 1-2 og vi er fornøyd med tre nye poeng.
MODUM – ÅSSIDEN : 1–2 (0-2)
0-1 25.min Anette Fredriksen (ass. Sofie Devold Eidsvig)
0-2 27.min Anette Fredriksen (ass. Mirjam Dalsrud Hazeland)

Vi har nå startet sesongen med to seiere og ett tap = 6 poeng. Det er 4.poeng mer enn i fjor på samme tidspunkt.

Oppsettet i år har blitt slik at vi har veldig mange bortekamper i vårsesongen.
Neste kamper er Drangedal borte 9.mai og Holmestrand borte 20.mai og Stokke hjemme 1.juni.

Vi har kvaliteter til å ta poeng fra alle og klarer vi å prestere på vårt best mulige nivå så ofte som mulig vil sesongen bli morsom.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 1. Mar 2015

Årsmøte fotballgruppa i Åssiden IF avholdes på klubbhuset onsdag 18.mars kl. 1700.

Årets nykommere i A-stallen 2015

Postet av Åssiden IF - Fotball den 29. Jan 2015

Tilvekst 2015, fv Shalaw, Alexander, Jakob, Unnar, Magnus, Sondre.

Åssiden A-lag har gleden av å presentere årets nykommere i A-stallen 2015.

Noen fra egen jr-avdeling og noen utenifra.

Felles for alle er at de er unge, ambisiøse og full av gode ferdigheter.

Alle har funnet seg godt til rette i treningsgruppa og vi gleder oss til å se utviklingen videre.

De Nye er:

Shalaw Rhaman: 18 år fra MIF jr. Shalaw er egentlig fra Åssia men har i siste sesongene spilt i MIF. Driblesterk, hurtig offensive spiller.

Alexander Eliassen: også 97 modell fra MIF jr. Alexander har også røtter i Åssia men har spilt i brunt. Sentral/indreløper med gode ballferdigheter med stor løpskapasitet.

Jakob Holst: 96 modell fra Strømsgodset Toppfotball. Jacob er keeper og kommer fra andre siden av ælva. Tallentfull keeper med stor rekkevidde og god med ball i beina.

Unnar Brimir Gudjonsson: Unnar er 95 modell. Har sparket baller i Strømsgodset Toppfotball siste årene. Gikk imidlertid glipp av fjorårssesongen pga skader. Unnar har ett stort potensiale med gode ferdigheter. Kan bekle indreløper og kantrollen.

Magnus Langseth; Magnus fyller 16 år i mai. Fra egen jr-avdeling. Magnus er en typisk spiss. Rolig med ball, lur i løpa og sterk i kroppen. Hospiterte på A-laget og fikk sin debut i 2014 sesongen, drøye 15 år gammel.

Sondre Kolle: 97 modell fra egen jr-avdeling. Sondre var en av de dominerende på fjorårets jr-lag. Stopper/back. Sondre er en fysisk sterk spiller med gode ballferdigheter.

Chris Andre Røgeberg Reierth: Chris er 98 modell og ekte Åssiagutt. Chris er keeper og til tross for sin unge alder har han hospitert på A-laget i siste sesongene. Chris har hatt en flott utvikling siste sesonger og er et stort keeperemne.

Fredrik Boldt: Yngste Bolt er 95 modell og ekte Åssiagutt. Kommer tilbake til Åssia etter noen sesonger i brunt. Har en rekke kamper for MIF 2 i 3. div. Fredrik er ekte Åssiagutt og er som sin bror, Marius, en rolig og fysisk sterk spiller med gode ballferdigheter.

Simon Bahrami: Simon er 97 modell og fra egen jr-avdeling. Simon ble tatt opp i A-stallen i fjor sommer. Ett stort talent, hurtig, løpskraft men først og fremst gode ferdigheter med ball.

I tillegg fikk vi inn i fjor sommer Eren Sunbul, Abdi Dagane og vår egen Nicolay Njie.

Alle disse er med på å utvikle spillergruppa med gode ferdigheter og gode holdninger. De passer god inn i klubbens filosofi og vi gleder oss til å følge utviklingen. Med dette følger klubben en viktig Åssiatradisjon fra 60/70 tallet med å utvikle og satse på egne og unge spillere.

Treningskamper A-lag 2015

Postet av Åssiden IF - Fotball den 19. Jan 2015

Treningskamper for A-laget 2015 er klare og det nærmer seg årets første.

Første kamp går mot Drøbak/Frogn. D/F rykket ned fra 2. div i fjor og vil gi en fin mulighet til å vise hvor vi star så langt. Gutta har lagt noen gode treningsuker bak seg med stort engasjement og fin innsats.

Nedenfor følger alle vinterens kamper. Alle kampene går på Mjøndalen stadion kl 1600.