Årets nykommere i A-stallen 2015

Postet av Åssiden IF - Fotball den 29. Jan 2015

Tilvekst 2015, fv Shalaw, Alexander, Jakob, Unnar, Magnus, Sondre.

Åssiden A-lag har gleden av å presentere årets nykommere i A-stallen 2015.

Noen fra egen jr-avdeling og noen utenifra.

Felles for alle er at de er unge, ambisiøse og full av gode ferdigheter.

Alle har funnet seg godt til rette i treningsgruppa og vi gleder oss til å se utviklingen videre.

De Nye er:

Shalaw Rhaman: 18 år fra MIF jr. Shalaw er egentlig fra Åssia men har i siste sesongene spilt i MIF. Driblesterk, hurtig offensive spiller.

Alexander Eliassen: også 97 modell fra MIF jr. Alexander har også røtter i Åssia men har spilt i brunt. Sentral/indreløper med gode ballferdigheter med stor løpskapasitet.

Jakob Holst: 96 modell fra Strømsgodset Toppfotball. Jacob er keeper og kommer fra andre siden av ælva. Tallentfull keeper med stor rekkevidde og god med ball i beina.

Unnar Brimir Gudjonsson: Unnar er 95 modell. Har sparket baller i Strømsgodset Toppfotball siste årene. Gikk imidlertid glipp av fjorårssesongen pga skader. Unnar har ett stort potensiale med gode ferdigheter. Kan bekle indreløper og kantrollen.

Magnus Langseth; Magnus fyller 16 år i mai. Fra egen jr-avdeling. Magnus er en typisk spiss. Rolig med ball, lur i løpa og sterk i kroppen. Hospiterte på A-laget og fikk sin debut i 2014 sesongen, drøye 15 år gammel.

Sondre Kolle: 97 modell fra egen jr-avdeling. Sondre var en av de dominerende på fjorårets jr-lag. Stopper/back. Sondre er en fysisk sterk spiller med gode ballferdigheter.

Chris Andre Røgeberg Reierth: Chris er 98 modell og ekte Åssiagutt. Chris er keeper og til tross for sin unge alder har han hospitert på A-laget i siste sesongene. Chris har hatt en flott utvikling siste sesonger og er et stort keeperemne.

Fredrik Boldt: Yngste Bolt er 95 modell og ekte Åssiagutt. Kommer tilbake til Åssia etter noen sesonger i brunt. Har en rekke kamper for MIF 2 i 3. div. Fredrik er ekte Åssiagutt og er som sin bror, Marius, en rolig og fysisk sterk spiller med gode ballferdigheter.

Simon Bahrami: Simon er 97 modell og fra egen jr-avdeling. Simon ble tatt opp i A-stallen i fjor sommer. Ett stort talent, hurtig, løpskraft men først og fremst gode ferdigheter med ball.

I tillegg fikk vi inn i fjor sommer Eren Sunbul, Abdi Dagane og vår egen Nicolay Njie.

Alle disse er med på å utvikle spillergruppa med gode ferdigheter og gode holdninger. De passer god inn i klubbens filosofi og vi gleder oss til å følge utviklingen. Med dette følger klubben en viktig Åssiatradisjon fra 60/70 tallet med å utvikle og satse på egne og unge spillere.

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.