Nok en seier for kvinnelaget borte mot Holmestrand

Postet av Åssiden IF - Fotball den 21. Mai 2015

Vi ankom Hvitsten Stadion en time før match og ble møtt av en iskald vind, lang kø i kiosken da mannen med vaffelpressa hadde trøbbel med timingen. Derfor ble det heller ingen kaffekopp før garderobepraten og kampplanen skulle gjennomgås. Køen hadde lagt seg til pausen og faren til Mirjam ordnet gledelig en kaffe til pausepraten i stedet.

Holmestrand er et antatt svakere lag enn oss men hadde vunnet 4-0 i sin siste kamp. Vi kaster oss inn i matchen fra start denne onsdagen og Carina scorer allerede etter 2 min.spill. Mirjam jobber steinhardt i front og legger til rette for at Carina får prikke ballen i mål via stanga fra 12 meter.
Vi dominerer totalt og Keeper-Ilmi er sjelden borti ballen, men rydder suverent unna de få gangene de nærmer seg vårt mål.

Etter ca.25 min blir Mirjam felt innenfor 16-meteren og dommer dømmer korrekt straffe. Anette scorer sikkert til 0-2. Noen minutter senere er det litt klabb og babb i feltet til Holmestrand etter en corner, Ida flikker ballen i lengste hjørnet der Carina er assist til 0-3.

Fra start i 2.omgang forsøker vi å spille med 3 bak, men det ender med at de scorer på et skudd fra 20 meter i mål.
Vi legger om og selv om vi ikke spillemessig gjør den beste prestasjonen har vi flere sjanser og er det klart beste laget.
15 min før slutt blir Anette spilt fri på høyre side av Carina og scorer på noe som skulle vært et innlegg. Ballen får en fin bue og suser inn i lengste hjørnet.
Det ender 1-4 og Holmestrand har knapt en sjanse i hele kampen.

Dommer: En meget bra kampleder som nesten var feilfri og nesten usynlig.
Tilskuere: ca 8 stk fra Drammen og ca 4 fra Holmestrand. Langt i fra tribunebråk.

Vi er kommet godt i gang i år og har fire seiere, ett knepent tap for Lier og 12 poeng.
Alle topplagene har tapt en kamp og vi henger med. Det gjelder å skrape sammen poeng og vi har igjen 2 hjemmekamper: Stokke og Urædd2 + tre bortekamper av sju denne våren: Tollnes, Hallingdal og Barkåker.

Nå blir det fokus inn mot neste kamp som faktisk er på hjemmebane 1 juni. Da møter vi Stokke og det forventes stor stort innrykk fra supportere, publikumsrekord og lange køer i kiosken.