2 seiere og et tap etter 3 kamper for Kvinner A-lag

Postet av Åssiden IF - Fotball den 6. Mai 2015

Seier mot Tønsberg i første kamp:

Vi har nå spilt 3 seriekamper i årets sesong i 3.div.interkrets.

Seriestarten var hjemme mot Tønsberg FK 20.april.
En spennende kamp hvor vi varierer i prestasjonene. Etter en litt tam første omgang der Tønsberg tar ledelsen 0-1
Kommer vi sterkt tilbake i 2.omg.der vi scorer to fine mål og vinner kampen 2-1.
Åssiden IF –Tønsberg FK: 2-1 (0-1)
1-1 55. min - Malin Karoliussen (ass.Elisabeth Karoliussen)
2-1 82.min – Anette Fredriksen (ass.Runa Marthinsen)

Andre seriekamp mot Lier borte 27.april og igjen får vi en litt treg start på kampen.
Lier dominerer det meste i første omgang, de scorer to ganger og begge målene er
veldig tilfeldige og kunne enkelt vært avverget. I andre omgang kommer vi sterkt tilbake og prestasjonene sammen er på et mye høyere nivå. Vi spiller oss til flere godemålsjanser og Carina reduserer 7 min før slutt etter et flott forarbeid fra Sofie.

Vi trøkker på for utligning,hiver opp alt vi har og får muligheter til å score men klarer det ikke og taper 2-1.
LIER IL – ÅSSIDEN IF : 2-1 (2-0)
2-1 82 min Carina Fredriksen (ass. Sofie Devold Eidsvig
)

Tredje seriekamp ble spilt i går 4.mai borte mot Modum. Har styrer vi det meste i første omgang, vinner dueller, skaper sjanser og etter 25 min scorer Anette etter veldig fint spill som blir startet bakfra med et perfekt oppspill fra Tonje til Sofie. Sofie, Mirjam og Anette kombinerer og Anette hamrer ballen i mål. 0-2 kommer like etter hvor Mirjam skyter i stanga og Anette setter returen kontant i mål.
Andre omgang slurver vi mer i eget spill og Modum har ballen mer, de kommer til noen få sjanser og scorer på en tilfeldig situasjon. Vi er enormt nære vår tredje scoring i det siste kvarteret men kampen ender 1-2 og vi er fornøyd med tre nye poeng.
MODUM – ÅSSIDEN : 1–2 (0-2)
0-1 25.min Anette Fredriksen (ass. Sofie Devold Eidsvig)
0-2 27.min Anette Fredriksen (ass. Mirjam Dalsrud Hazeland)

Vi har nå startet sesongen med to seiere og ett tap = 6 poeng. Det er 4.poeng mer enn i fjor på samme tidspunkt.

Oppsettet i år har blitt slik at vi har veldig mange bortekamper i vårsesongen.
Neste kamper er Drangedal borte 9.mai og Holmestrand borte 20.mai og Stokke hjemme 1.juni.

Vi har kvaliteter til å ta poeng fra alle og klarer vi å prestere på vårt best mulige nivå så ofte som mulig vil sesongen bli morsom.