ICA ÅSSIDENS GRESSBANECUP 2011

Postet av Åssiden IF - Fotball den 10. Mai 2006

VELKOMMEN TIL DnB NOR ÅSSIDEN GRESSBANECUP 2011

Lørdag og Søndag 28.- 29.mai for klassene 7-12 år.

 

 

Gratis frukt til barna !

Åssiden idrettsforening kan igjen invitere til sin tradisjonelle gressbanecup for de yngste aldersklassene. Det er nå 24. gang cupen gjennomføres på vårt flotte baneanlegg på Åssiden, og cupen har blitt en ubetinget suksess. Alt foregår på samme stadionområde. 

I mai 2007 åpnet klubben sin nye og topp moderne kunstgressbane, med underlags ”pad”. Det var i følge ekspertene distriktets beste kunstgressbane!

Vi tror dessuten unge fotballspillere synes det er gøy å spille på kunstgress og vi vil bestrebe at alle lag vil få minst en eller to av kampene sine (minimum 3) på kunstgresset.

I tillegg til den nye kunstgressbanen har vi to fulle naturgressbaner, samt områder for ytterligere 7-er og 5-er baner i tillegg. Vi kan derfor ønske gjestene våre velkommen til et sjeldent flott idrettsanlegg. Det håper vi alle vil merke.

I tillegg satser vi på å bevare det som har vært kvalitetstegn ved denne cupen tidligere: Et kompakt arrangement, rask premiering, enkel adkomst til banene og et spennende nærområde.

Det relativt tidlige arrangementet håper vi også vil trekke til seg mange spillesugne lag fra de 5 kretsene vi sender invitasjon til.

For 2 år siden åpnet også det nye Drammensbadet som er norges største badeanlegg. Dette kan være vært et besøk etter endt kampdag. Les mer om dette på deres nettsider: http://www.drammensbadet.no/

DERFOR VIL DU TRIVES PÅ ÅSSIDEN CUP:

ET KOMPAKT ARRANGEMENT
Lagene deles inn i puljer på fire eller fem lag. Alle lag er dermed garantert minimum tre kamper. Kampoppsettet er gjort slik at ingen skal behøve å vente lenge på neste kamp. Stort sett vil det handle om 25 minutters pause mellom hver kamp, og hver enkelt pulje vil være ferdigspilt i løpet av tre timer.
Kampene spilles over 2x10 minutter for 5'er og 2x15 for 7'er.


FORTLØPENDE PREMIERING
Det er spillerpremier til alle spillere, og premieringen skjer umiddelbart etter at hver gruppe har spilt ferdig sine kamper.

GRATIS FRUKT
Vi kjøper inn frukt som er gratis for deltagende spillere.

ENKEL ADKOMST
Gressbaneområdet på Åssiden ligger fem kilometer vest for Drammen sentrum. Du finner banene helt inn til hovedveien gjennom bydelen, med enkel avkjøring og parkering helt inne ved stadionanlegget.

ET SPENNENDE NÆROMRÅDE
Åssiden stadion ligger bare hundre meter fra Drammenselva og Drammen Elvepark. Ønsker du å kombinere fotballfesten med sosiale aktiviteter, grilling, kanskje også bading om været tillater det, så har du all muligheter i umiddelbar nærhet. En del foreldre ønsker kanskje også å bruke lørdagen til litt shopping. I så fall er baneanlegget plassert midt i bydelens forretningsområde med et rikt utvalg å velge i. Lørdag på Cupen er også "Åssiadagen" for hele bydelen.

PÅMELDING AV LAG

Dette gjøres enklest via nettet  Her 

7-er kamper går Lørdag, mens 5-er kamper går søndag.

Påmeldingsavgiften er kr. 750 om man melder seg på og betaler innen 1.april, ellers 850,- pr. lag.
Åssiden I.F. Juniorfotball
Postboks 3506, 3007 DRAMMEN
Kontonr.: 22006626142

Påmeldingsfrist til cupen er 10.mai. (Påmeldingsavgift må være betalt)

 

Eventuelle Spørsmål om cupen kan sendes til Arild Fredriksen på e-post: post@aif.no

Vi anbefaler å bruke nettløsningen for påmelding, men om det ikke er praktisk mulig så husk og ta med alle opplysninger om:  klubb, kontaktpersoner, lag (navn og årsklasse) og antall spillere.

Laglister kan lastes ned her: ÅIF_Cup2011_Lagliste


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.