ÅIF tapte knepent

Postet av Åssiden IF - Fotball den 3. Mai 2006

Åssiden hadde mulighet til å ta sin andre strake seier i årets serie, og fikk en god start på kampen mot Åskollen. Laget hadde full kontroll på sin motstander og det var svært fortjent da Åssiden tok ledelsen ved Morten Hagen på et frispark fra Christian Svorkmo.
Før det hadde Åssiden fem store sjanser, mens Åskollen hadde en. Bare minutter senere så var det Jørgen Holm som banket inn sitt første mål for sesongen rett før pause. Dermed tok ÅIF en full fortjent 2-0 ledelse med seg inn i garderoben.

I andre omgang så ble kampbildet helt snudd og Åskollen tok over. Laget utnyttet et par markeringssvikter og scoret. Vinnermålet kom bare minutter før kampslutt og dermed ble det tap for blåhvitt i denne kampen.