Coach Aronsen spår 5.divisjonstabellen

Postet av Åssiden IF - Fotball den 3. Mai 2006

ÅIF 2 lagleder David Aronsen har sett på sine motstandere i 5.divisjon og kommer her med en liten analyse av hvordan han tror tabellen vil bli seende ut 7.oktober.

Her følger en uhøytidelig og personlig vurdering av motstanderlagene og tabellplassering for sesongen 2006. Plass 1-5: Her forventes det å ligge klubber som i fjor hevdet seg i toppen i sine avdelinger og ikke minst rykket ned fra 4 divisjon. Så jeg tror nok topp3 vil bestå av DBK, Skrim og Konnerud2. Tofte rykket jo ned med knapp margin, kun målforskjell, så laget er vel avhengig av hvor mange spillere som fortsetter.

Fra i fjor kjenner vi jo Skrim og DBK hvor begge lagene gav Marienlyst kamp til siste slutt om å bli avdelingssmester, dette er nok lag som kan forventes å ligge i toppen også neste år, kanskje med et spørsmåltegn til Skrim som har valgt å ansette en trener på 20 år for å føre de opp til 4 divisjon, men med 3 økter i uka er det et godt grunnlag for gode prestasjoner. Personlig tror jeg ÅIF2 tar et steg videre og plasserer seg innenfor topp 5 sammen med Konnerud 2. Det ryktes om at Konnerud 2 eller Team KIL som de også kalles skal bestå av sultne unggutter fra juniorlaget, rutinerte herremenn og ikke minst innbytterne fra a-laget til Konnerud, så alt ligger til rette for at Konnerud skal henge med i toppen i denne pulja.

Så et tipp på topp 1-5 er følgende: 1.Dbk. 2. Konnerud 2 3. Tofte 4. Skrim 5. ÅIF2

Plassene fra 6-10: Blir et mer middelhavssjikt som vil bestå av følgende klubber. Godset 3, Sif/Bif2, Huringen, Svene og Steinberg. Det går rykter på byen om at idyllen som tidligere har hersket på Godset 3 er i ferd med å slå sprekker og at laget vil gå mot en dårligere sesong enn på lenge. Huringen som sagt slår kanskje totalt sprekker og dersom de klarer å stille lag vil de nok havne ned mot nedrykk eller kanskje spille mot nedrykksspøkelset i hver eneste kamp. Sif/Bif2 er avhengige av de rutinerte herremenn som har herjet på dette laget de siste årene og dersom de gamle i år igjen er eldst gjør nok dette laget som i fjor og plasserer seg solid midt på treet, men i og med at pulja virker sterkere enn i fjor blir det nok nedre halvdel. Svene har et solid lag, undertegnede husker fremdeles bortekampen friskt og har mareritt om denne enda, men velger å tro at Svene ikke er bedre enn at de havner midt på treet neste år. Steinberg er et ubeskrevet blad, men de havnet på 5.plass i deres pulje.

Altså følgende tabellplassering, 6.Svene 7. Steinberg 8. Sif/Bif2 9. Godset3 og på 10. Huringen

Klare nedrykkskandidater tror jeg blir 11.Uvdal/Rov og nyopprykkede 12.Lier I.L
Alt i alt ligger det nok engang an til å bli en festelig og morsom sesong i 5 divisjon der alt kan skje så 7.oktober får man se om mine tips var gode eller dårlige. Ønsker alle 5 divisjons spillere- og trenerkollegaer lykke til med en ny sesong.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.