Juniorlaget senket MIF

Postet av Åssiden IF - Fotball den 5. Mai 2006

Åssidens juniorer vant 4-1 over bruntrøyene igår. Laget tok dermed sin andre strake seier.

Åssiden - Mjøndalen 4-1 (2-0)

1-0 7 min Christopher Hegg (Mayer)

2-0 12 min Alexander Hermansen (Hegg)

3-0 52 min Tarald Henriksen (Hegg)

3-1 75 min Mif

4-1 83 min Tarald Henriksen (str). (Mayer)

Gult: Anders Madsen

Blåhvitt spilte hjemme og ga ikke gjestene noe gratis. ÅIF vant fortjent 4-1 og står nå med to seire av to mulige og med 6-2 i målforskjell. Laget kjemper om å kvalifisere seg til interkretsen og har fått en pangstart på kvalifiseringen.

Åssia startet meget bra i denne kampen. MIF hang ikke med de første 20 minuttene. I løpet av de første 5-6 minuttene skapte Åssia 5-6 store sjanser. Allerede etter 7 minutter sitter den første i nota, Chris er sist på ballen. Ikke mange minuttene etter setter Alex nr to bak MIF keeperen. Dette etter et godt angrep som starter med Mats som bryter, ut til Perry som slår tidlig inn. Alex er frempå etter en liten stuss av Chris. MIF blir totalt utspilt. Åssia dominerer både banespillet og sjansene. MIF kommer ikke til en eneste sjanse i omgangen.

Andre omgang ble noe mer laber. Åssia kontrollerer hele kampen og øker til 3-0 ved Tarald i det 52 minuttet. MIF kommer til sin eneste sjanse i kampen ved et frispark etter ca 75 minutter. Åssiaforsvaret ser ut som de er mer opptatt av byttene enn å følge med frisparket. MIF spiller får bevege seg helt fritt i feltet. De reduserer bak en sjanseløs Thomas S i goalen. Men det var også det eneste MIF maktet. David show ender med straffe 7-8 minutter før slutt og Tarald setter straffa i krysset og Åssia vinner komfortabelt 4-1. Gutta er disiplinerte og strukturen er god. Arbeidsmoralen er svært god og gutta gjør en formidabel innsatt. Dette legger grunlaget for prestasjonene og resultatet. Vi gleder oss til neste kamp.