Åssiden vant lekende lett

Postet av Åssiden IF - Fotball den 6. Mai 2006

Åssiden spilte borte mot Hauger idag og fikk en kanonstart på kampen. For i det aller første minuttet så scoret målmaskinen Morten Hagen. Åssiden spilte en god kamp og spesielt den første halvtimen var sterk.

Det var altså Morten Hagen som ga blåhvitt ledelsen allerede i kampens første minutt. Spillende trener Thomas Røed var nestemann i scoringsprotokollen og den tidligere eliteseriespilleren scoret i det 13. minutt.

Jørgen Holm, som har slitt med en alvorlig skade siden i høst, har fått en fin start på sesongen og virker å være på rett vei i forhold til både å finne toppformen og ikke minst badesesongen. Den muskuløse spilleren scoret lagets tredje scoring etter snaue 28 minutter.

Talentfulle Mats Theie Bretvik utnyttet både farten og teknikken sin, og ordnet et flott mål som førte til at Åssiden lekende lett ledet 4-0. Vertene kom tlbake en gang, men det var det eneste også i denne kampen.

Andre omgangen ble målløs og sluttresultatet ble 4-1 seier til Åssiden.