Åssiden jnr-lag til 2. runde i NM etter seier over Strømsgodset

Postet av Åssiden IF - Fotball den 8. Mai 2006

Åssiden ble satt opp mot Strømsgodset i 1. runde i NM for jnr-lag. Med fint vær, bra bane og fin ramme rundt kampen lå alt til rette for en god kamp. Gjestene i nye Nike drakter hang ikke med i først halvdel av 1. omgang og Åssiden vant 3-0 og er videre til 2. runde.

1. Runde NM jnr.

Åssiden - Strømsgodset 3-0 (3-0)

1-0 5 min Henriksen

2-0 12 min Friise

3-0 22 min Mayer

Åssiden startet bra og satte SIF under press fra start. Gjestene ble presset bakover og Åssia skapte sjanser allerede etter kort tid. Etter to store sjanser sitter den første i nota etter 5 min. Tarald snapper en dårlig klarering og lader slegga og banker ballen opp i krysset bak en overasket SIF keeper. Blå/hvit forsetter å sett SIF under press, Eirik F er frempå og putter nr to bak SIF keeperen. Hjemmelaget forsetter å kjøre på og David gjør 3-0 til Åssia. Strømsgodset håpfulle klarer aldri å komme seg etter dette. De tar over noe av banespillet men skaper ikke all verden av sjanser. Thomas i goalen tar seg av det som kommer forbi et godt Åssiaforsvar.

Andre omgang blir som forventet. SIF har ballen mest og Åssia forsvarer seg og kontrer. SIF dominerer banespillet, men klarer ikke å spille seg til de helt store sjansene. Åssia er godt forberedt på hvordan SIF vil spille og klarer å demme opp for SIF`s forsøk. Etterhvert som kampen blir eldre skjønner bortelaget at dette ikke vil gå. Åssiden kontrolerer kampen inn til en solid 3-0 seier over nabo Strømsgodset. God lagmoral, disiplin og en herlig arbeidsinnsats legger grunlaget for denne seieren. En herlig lagseier til bydelsgutta!!