3-1 Seier for Åssiden1 G12 i serieåpningen mot Konnerud 2

Postet av Åssiden IF - Fotball den 8. Mai 2006

Glad gjeng som dro i land seier'n mot Konnerud

Åssiden1 G12 var "sugne" på seier i årets første seriekamp mot Konnerud på Åssiden gress i ettermiddag.  Rammen rundt kampen var suveren, bra vær og supporterne var på plass for å heie laget sitt frem til seier. Konnerud ble regelrett kjempet i senk i årets første seriekamp på "stadion" !

Kampen startet noe famlende fra hjemmelaget's side til tross for at taktikken var å holde et høyt press og komme til avsluttninger. Laget stabiliserte seg noe etter en 5-10 minutter's tid og sjansene kom men det ville seg liksom ikke.

Frustrasjonen begynte nesten å bre seg i laget inntil Hasan får til et kjempeskudd som suste inn oppe i nettmaskene bak keeper, dette var i sluttminuttene av 1 omgang.

Trofaste supporterne var på plass i solen og heiet laget sitt til seier.

2 omgang startet verre enn man kunne håpe, Konnerud gikk rett i angrep i banket inn 1-1. Men "gutta" hadde bestemt seg i pausen at dette skulle vi hale i land, innsatsen var der hvor vi avsluttet 1 omgang. Laget regelrett kjempet Konnerud på defensiven med Della som et uromoment på topp godt hjulpet av Simen B. og Sebastian på midten. Laget fungerte godt på alle plasser og vi spilte oss til den ene 100% sjansen etter den andre. Så endelig kom det forløsende målet etter en vel lagt corner av Simen B. som Della headet hardt og velplassert i mål etter ca. halvspilt 2 omgang. Det hele ble avsluttet med en fin lobb av Simen B. i sluttminuttene som satte punktum for en fin sesongpremiere.

Åssiden1 - Konnerud 2    3-1 (1-0)

1-0 27 min. Hasan Ali Karagøz