Åssiden3 / G12 dro til med en god 6 - 2 seier over Lier "Gasellene"

Postet av Åssiden IF - Fotball den 18. Mai 2006

Glade målscorere Hasan Ali Karagøz, Alen Osmanovic, Simen Bekkelund og Thomas Gulbransen

12års gutta var klart bedre enn Lier "Gasellene" i kveldens kamp på Åssia ! Første omgang må karakteriseres som de forspilte sjanser's omgang til tross for 2-0 ledelse til pause.

2 omgang's store sportslige prestasjon stod Simen "Ronaldinho" Bekkelund for, han dro til med et par skikkelige Ronaldinho finter på sidelinja en ca.20-25m fra mål før han la an slegga og banka  inn 3-0 før Lier keeperen en gang rakk å løfte arma.

Laget:  Markus Noddeland Dyrnes - Robin Mikarlsen - Kristian Klev Hansen - Nicolai Aasgaard - Thomas Gulbransen - Andreas Dyrkorn - Sebastian A.Sevlejordet - Hasan Ali Karagøz - Alen Osmanovic - Simen Bekkelund

Dommer Roger Gulbransen blåste i gang kampen på en regnvåt bane i ettermiddag, som tidligere åpner vi noe famlende. Etterhvert som spillet "setter" seg så virker forsvaret solid anført av Nicolai i midten og en god keeper i Markus, vi sliter noe fremover på banen med å uttelling på alle sjansene våre. Vi har et stort overtak i spill og trykker Lier bakover på banen til tider. Det skal legges til at Lier's siste skanse står godt gjennom hele kampen.

Det hele endrer seg etter at Alen kommer inn på, han finner raskt tonen sammen med Hasan noe som viser seg å være en "giftig" duo på topp. Etter ca. et kvarters spill får vi endelig uttelling, Alen fosser gjennom og setter ballen utagbart oppe i nett taket 1-0. Fem minutter senere er Alen på farta igjen, drar seg ned til linja ved 5'meter og "kipper" ballen i mål med utsiden av foten mellom keeper og stanga 2-0 (meget fin prestasjon). Alt i alt en grei omgang til tross for noe markeringssvikt og litt hastverk med å avslutte til tider som gjør at vi sløser litt med sjansene våre.

2 omgang starter med noen tøffe Lier angrep, laget samler seg og viser mer besluttsomhet da Simen"Ronaldinho"Bekkelund drar til med noen heftige finter og drar til med storslegga fra 20-25 meter rett i mål 3-0 WOW. Vi trykker på og får et kjapt mål til ved Hasan 4-0, spillet ute på banen er det til tider klasse over og det er moro å være Åssia'supporter. Gutta belønnes med nok en scoring ved Thomas etter meget bra trykk og vi er oppe i 5-0, så skjer det som ikke skal skje vi slipper Lier inn i kampen og mister fokus et par minutter og vips 5-2. Underlaget suger/ mange slitne ben og vi må foreta oss noen bytter for igjen å få roen tilbake i laget, Thomas fastsetter sluttresultatet til 6-2. Det må også legges til at Robin rydder opp i stor stil når det trengs som mest i forsvar, tar ansvar og dirigerer troppene bak. Gutta gjør en kjempeinnsats og fortjener seieren til tross for at kampen viser at vi fortsatt har litt å jobbe med.

Åssiden3 - Lier Gasellene 6 - 2 (2-0)

1-0 15 min Alen

2-0 20 min Alen

3-0 31 min Simen

4-0 33 min Hasan

5-0 41 min Thomas