18 mai  kl 19.20

Åssiden-Drafn  2 – 0

(pause 1 – 0)

Åssiden grusbane

Kampen måtte flyttes over på grusbane pga det dårlige været, og det er ikke bra for spillet vårt, men det er fint lite vi kan gjøre med været.

Vi var spente på hva som møtte oss , Drafn har et godt – spillende lag med bra ”trøkk” i spillet sitt.

Laget:

Anders T – Ola – Magnus – Jørgen – Espen – Morten – Håkon  Fredrik - Simen

Martin – Jon Anders – Delfe – Dan

Kampen måtte flyttes over på grusbane pga det dårlige været og det er ikke bra for spillet vårt men det er fint lite vi kan gjøre med været.

1 omgang starter med relativt høyt tempo fra begge lag og det er litt ”ruskete” spill.

Vi kommer mer og mer inn i kampen og har bra trøkk.  Vi sliter litt med at vi foretar litt vanskelige valg isteden for det som vi ble enige om før start at i dag skulle vi gjøre det enkelt også pga av at vi spilte på grus der ballen ”spretter” litt annerledes enn på gress.

Vi får mot slutten av omgangen en straffe som Håkon setter sikkert i mål og går til pause med en fullt fortjent ledelse 1 – 0.

2 omgang blir bedre for oss , der vi har større balltempo og mye fine bevegelser og har stort sett kontroll på banespillet og har noen ”fete” sjanser som vi ikke setter men mot slutten får Simen ”pirket” inn 2 – 0 etter en av mange flotte innkast fra Fredrik som alltid blir farlige og vi har blitt flinkere til å komme inn i dueller bak der ballen detter ned.

En bedre kamp en den forrige mot en god motstander.  Veldig fint at så mange ”hever” seg i sine prestasjoner og jeg er stolt av arbeidsmoralen til gutta.

Fredrik , Håkon , Morten som sentral midtbane gjør en kjempejobb , Dan jobber utrettelig på topp og det skaper vi mye ut av ,  Magnus og Jørgen som midtstopper gjør en ”kanonkamp” de var veldig trygge og flinke i valgene sine , de var gode i duellspillet , flinke i ”sikringsjobben” – alt i alt årsbeste for de.

Espen W kommer litt svakt i gang men spiller seg stort opp utover kampen og er veldig skapende å god resten av kampen.

Resten gjør alt i alt mer en godkjent kamp og vi ser nok en gang at vi trener bra og får betalt for det.

Neste kamp er 24 mai borte mot Svelvik som er ubeseiret hittil mot gode motstandere så det blir spennende å se hva som bor i gutta.