Seier mot Hokksund for Åssia`s jnr-lag i lite velspilt kamp

Postet av Åssiden IF - Fotball den 19. Mai 2006

Åssiden`s jnr-lagt vant 1-0 over et fysisk sterkt Hokksundlag. Kampen gikk på en ujevn bane 2 på Åssia, forholdene gjorde det vanskelig og det ble en kamp med mange dueller og mye kjemping. Avgjørelsen kom allerede etter 5 min.

ÅSSIDEN - HOKKSUND 1-0 (1-0)

1-0  5 min Simonsen (Hermansen)

Kort: Simonsen

Åssiden kom best i gang og skapte et par farligheter allerede etter et par minutter. Avgjørelsen kom etter 5 min spill. Alex drar av en Hokksundspiller i finner William i 16 mtr med en flat ball. William vender elegant av sin motstander og ruller ballen rolig og uttagbar bak en god Hokksundkeeper. Det ble en lite velspilt kamp på en vanskelig bane. Åssiden har god kontroll bakover og skaper sjanser som bør taes bedre vare på. Kampen ble preget av mange feilpasninger og mange dueller. Hokksund viste seg å være gode i duellspillet og gjorde det vanskelig for Åssia å etablere et godt offensivt spill. Hokksunds eneste sjanse i omgangen kommer etter et liten feil i Åssiaforsvaret, skuddet går imidlertid langt utenfor og over. Åssiden går til pause med en fortjent ledelse.

Andre omgang begynner dårlig. Vi får ikke etablert noe av vårt spill. Men har god kontroll defensivt. Etterhvert tar blå/hvit mer og mer over og skaper gode muligheter, blandt annet to ganger allene med keeper. siste 15-20 minuttene blir mer jevn. Vi mister trykket fremmover og lar Hokksund komme mer med. Åssia har fotsatt god kontroll defensivt, men Hokksund er farlige på dødballer. Her får de også sin største sjanse. Thomas i mål går ut på et frispark og misser et par millimeter. Headingen går imidlertid like utenfor.

Kampen ble preget at mange dueller og mye kjemping. Åssia er toatalt sett det beste laget og vinner forsåvidt fortjent. Hokksund var et hardtkjempende og fysisk godt lag som gjorde det vanskelig for blå/hvit å etablere et godt offensivt spill. Hard jobbing og god moral preger gjennoføringen av denne kampen og er med på å gi oss 3 nye poeng.