Åssiden3 Gutter 12 med god innsats og resultater i "Åssiden's" egen cup

Postet av Åssiden IF - Fotball den 20. Mai 2006

Åssiden3 - "Snakes" med god innsats i årets og lagets siste opptreden i klubbens egen turnering.

Til tross baner som led under forholdene (regn) kom laget seg gjennom cupen med både seier, uavgjort og et knepent tap. Det som preget laget var en enorm vilje og bra samspill som ga uttelling, det ble vartet opp med spill får en trener til å bli stolt av laget sitt.

Laget: Simen B., Nicolai, Robin, Kristian, Thomas, Andreas, Sebastian, Hasan, Alen, Anniken & Della.

Åssiden G12 Snakes - DFI Sogsti 1-1 (0-1)

15min Thomas Gulbrandsen

Første motsatnder i årets cup var et nytt bekjentskap for oss, Drøbak Frogn. Motstanderne viste seg å være et godt organisert og velspillende lag, hvis det er mulig å nevne dette med underlaget for dagen samt smale baner som ikke innbød på mest finspill men mer kjemping og kriging. Gjestene var freidige nok til å ta ledelsen allerede etter 5min spill (2x10min omganger), kampen utartet seg som nevnt som en stillingskrig hvor vi 5min ut i annen omgang kvitterer ved Thomas Gulbransen og fastsetter sluttresultatet til 1-1 som er et rettferdig resultat.

Drammen Strong - Åssiden G12 Snakes 1-9 (0-5)

1 min Robin, 3-4-7-9-10 min Hasan, 12-16 min Della, 20 min Nicolai

Laget hadde før denne matchen bange anelser vedrørende møte med Drm.Strong da de ikke har for gode resultater å vise til fra før. Vi ble enige om å spille vårt spill og presse motstanderne høyt, taktikken fungerte bedre enn noen gang. Allerede etter 1min kom Robin seg fri på bakre stolpe ved et raid av laget, tok i mot ballen og klinte til og 1-0 var et faktum. Kampen bød på den ene lekkerbisken av passninger, finter, løp osv.som bare kom på løpende bånd noe alle målene er et bevis på. Vi rett og slett kjempet Drm.Strong ut av fatning, de virket etter vært meget frustrerte noe vi selvfølgelig nøt til fulle. Hele laget skal ha honnør for hvordan de gjennomfører denne matchen, årsbeste.

Baneforholda mot Drammen Strong ikke av det beste men det får værgudene ta skylda for.

Mjøndalen1 - Åssiden G12 Snakes 1-0 (1-0)

Lagets siste kamp i årets turnering skulle vise seg å bli tøff, spillemessig var begge lagene på høyde. Mjøndalen spilte nok en mer røff type fotball med mye bruk av armer samt benyttet fysikken sin bedre, de var regelrett tøffere i nærkampene noe ikke spillerne var like fornøyd med. I det siste minutt av første omgang scoret Mjøndalen kampens eneste mål, resten av matchen bød på sjanser begge veier. Følelsen etter kampen hos gutta var at detta burde vi dratt i land, men noen ganger vil det seg ikke noe vi bare måtte konstatere denne gang.

Konklusjon for lagets siste opptreden i Åssiden Cup for 7'er lag var at vi fortsetter der vi slapp i siste ukes seriekamp med bra trykk fremover med mange gode avsluttninger. Bakover er vi gode når de rette sammensetninger av laget benyttes. Spesielt må nevnes kampen mot Drammen Strong som er det beste laget har prestert i år (gjennom tidene?). Umulig å fremheve enkeltspillere denne gang, hele laget skal ha ros for innsats og tæl.   Åssiden1 og Åssiden3 drar forøvrig til Danmark på onsdag for å delta i Nørhalne Cup noe det er mange spillere som ser frem til.