Åssia mot toppen

Postet av Åssiden IF - Fotball den 20. Mai 2006

Åssidens a-lag tok sin fjerde serieseier i årets sesong og ligger nå i toppen av sin avdeling. Laget spilte borte mot Vollen idag på Arnestad Kunstgress.

Det var en tett og jevn kamp i starten, og begge lag hadde gode muligheter. Vollen var litt bedre i spilldelen i første del av kampen. Etter snaue 43 minutter så scoret hjemmelaget fra 4meter etter litt klabb og babb på et frispark.

Åssiden svarte direkte og hadde en kanonsjanse. Det tok ikke lang tid før spillende trener Thomas Røed sørget for 1-1. Dette var også resultatet ved pause.

I andre omgang så tok ÅIF mer og mer over, og det var fullt fortjent da Anders Fyrand flott satte inn 2-1. ÅIF hadde god kontroll, men Vollen var veldig farlige på dødball. Unggutten Mats Theie Bretvik scoret i sin tredje kamp på rad og sørget for at ÅIF ledet 3-1. Vollen fikk en redusering like før kampslutt, men goalgetteren Morten Hagen slukket alle håp om poengdeling da han satte inn 4-2 på slutten. Sterk seier av Åssiden og gutta kan ta helg med god samvittighet.