Jevn turnering for Åssiden1-Lions Gutter 12

Postet av Åssiden IF - Fotball den 21. Mai 2006

Dagens prestasjoner bød Markus på.

Åssiden1 G12 Lions hadde en meget jevn turnering i Åssidens egen turnering søndag formiddag. Til tross for dette så ville det seg liksom ikke gå helt vår vei i dag, "stang ut" er mest betegnende. 3 knepne tap var status etter endt cup.

Til tross for dette var det en del prestasjoner som varmet, spesielt la vi merke til Markus Noddeland Dyrnes som hadde mange sterke prestasjoner i mål. Nevnes denne gang må også Oda som som er teknisk god og med blikk for spillets gang.

Laget: Markus ND, Simen K, Trym, Fabian, Alen, Della, Anders, Marcus S, Suleiman, Mette, Veronica & Oda.

Åssiden G12 Lions - Holeværingen Røyse 1-2 (1-0)

8 min Alen Osmanovic

For ÅIF Lions er motsatnderne et nytt bekjentskap, lagene viser seg å være ganske jevne ser vi på spill og prestasjoner. Vi blir kjørt litt bakpå i begynnelsen, Holeværingen varter opp med flere sterke angrep som Markus mesterlig redder som siste skanse for "Åssia" laget. Etter mye frem og tilbake så kommer endelig Alen til og setter inn 1-0 til hjemmelaget til stor glede. Resultatet står seg til pause og vi øyner en mulig seier i det fjerne, så skjer det at motstanderne utlikner og det står 1-1. 2 min før slutt kjemper gjestene inn 2-1, men hjemmelaget biter tenna sammen og blir belønnet med straffe i kampens siste minutt. Alen legger en relativt god straffe som Holeværingens keeper desverre redder. Kampen's store spiller er Markus i mål.

NÅIF1 - Åssiden G12 Lions 3-2 (2-0)

11, 16 min Marcus S

Åssiden laget har bestemt seg for å presse høyt å håpe på gode avsluttninger, dette gir resultater vi presser faktisk Nærsnes Åros bakover på banen i starten av omgangen. Så slipper vi oss bakpå og lar NÅIF slippe til i matchen, de spiller bedre enn oss og blir belønnet med mål etter 8 og 9min. Annen omgangen er det et nytt Åssiden lag på banen, slik ser det i hvert fall ut. Anført av Marcus med Oda/Simen /Della og de andre presser vi på og allerede etter 1min av 2omgang banker Marcus inn reduseringen 2-1 er et faktum. Rett etter får vi oss en regelrett på "tryne" da NÅIF scorer ut av intet, vi fortsetter og Marcus fastsetter sluttresultatet til 3-2 fire minutter før slutt. Vi vant annen omgang, det som var gledelig var innsatsen som var mye bedre enn 1omgang og vi snakket sammen og spilte ball oss i mellom.

Spa/Bra Spurs - Åssiden G12 Lions 3-1 (2-1)

6 min Della

Mot Spa/Bra åpner det som enkelte ganger tidligere at vi er litt trege i starten, dette straffer seg med en baklengs etter 3min. Laget og Della slår tilbake etter 6min 1-1 er et faktum, som de foregående kampene er vi på høyde med motstanderne. Spa/Bra krangler inn 2-1 i 1 omgang's siste sekund, ergelig!! Annen omgang blir en jevn affære med sjanser begge veier, Alen er uheldig og får en ball på hodet etter 13min som fornadrer retning og keeper blir lurt- selvmål er et faktum 3-1 og kampen ender slik. Oda bemerker seg med mye godt spill og prestasjoner og gode avsluttninger.

Konklusjon er at vi spiller 3 jevne kamper, er best mot NÅIF hvor vi spiller ball med hverandre og får mer sjanser. Årsaken er at vi hår fått opp blikket og ser hvor medspillere er, vi snakker mer sammen og har et høyere press og er med på løp. Resepten har vi og vi har evnen til å få det til noe vi beviser, vi gleder oss derfor til neste kamp som er på tirsdag. Laget reiser forøvrig til Nørhalne i Danmark på cup til onsdag noe alle ser frem i mot.

Bak: Markus ND Mitre: Veronica, Mette, Simen K, Fabian, Trym, Anders, Alen Foran: Oda, Marcus S, Della, Suleiman