Hønefoss BK for sterke på Hønefoss "kunstgress"

Postet av Åssiden IF - Fotball den 22. Mai 2006

Hjemmellaget Hønefoss BK var noen knepp bedre enn Åssiden på en utdatert og dårlig kunstgress bane. Åssiaspillerne var ikke vant med dette underlaget og hang ikke med i deler av føreste omgang og tapte til slutt 2-4.

Gult: S. F. Johansen

Hønefoss BK var det beste laget i denne kampen og vant 4-2 over Åssia. Omgangen startet ikke så værst for de blå/hvite. Allerede etter 8 min gir Eggen gjestene en 1-0 ledelse etter en dobbelsjanse. HBK svarer relativt raskt og tar tak i kampen. Åssia har problemer med å venne seg til det uvante underlaget. HBK doblet på sidene og kom til mange gode innlegg. Men det var på gjennomspill som vi taper duellen de scora. Unge Carlsen litt på halvdistanse og de kunne trille to stk i mål. Åssia ble midtveis i omgangen snytt for ei klar straffe. Unge Anfinsen ble spilt igjennom og feid ned i feltet, bare dommeren som synes dette var greit. HBK kunne gå til pause med 3-1 ledelse, relativt fortjent. Andre omgang ble noe bedre fra Åssia side. Vi gir HBK kamp hele veien og har store sjanser til å sette ballen i mål, men lykkes ikke. HBK har også sine sjanser men må ha hjelp av dommeren med å score. Knudsen tackler rent og pent og HBK spilleren snubler og dommer dømmer straffe. Åssia redusere noen minutter før slutt ved Simonsen og sluttresultatet ble 2-4.

Vi taper for et bedre lag i denne kampen. Vi har problemer med å tackle underlaget og henger ikke med balltempo som Hønefoss BK har. Vi jobber godt har relativt god struktur, vi taper noen viktig dueller som gjør at HBK får komme litt for lett til sjanser. Andre omgang er mer oppløftende og vi reiste fra Hønefoss med rak rygg dog uten poeng.