Toppkamp for gutter 14

Postet av Åssiden IF - Fotball den 26. Mai 2006

Vi reiste til Svelvik kampen med spenning da Svelvik har startet sesongen veldig bra og de var serieleder på bedre målforskjell enn oss.   Det var også stor spenning om vi fikk spille bå gress eller måtte over på en lite,humpete grusbane.  Takk til en ”smidig” banemester som lot hos få spille på Svelvik stadion.

1 omgang starter vi med høyt tempo og stor bevegelse. Vi var enige om å ”tråkke” til fra starten slik at Svelvik ikke fikk styre spillet.

Vi tar over banespillet mer og mer og har bra trøkk.   Etter ca 10 min får vi vårt første mål noe som var helt fortjent etter spill og sjanser.  Svelvik kommer aldri i gang , vi har stor aggresivitet , bra pasningsvalg , høy innsats , mye bevegelser og det får vi belønning for gjennom hele kampen og vi leder fult fortjent 3 – 0 til pause.

I pausen er det ikke mye å sette fingeren på. Eneste som vi skulle sjerpe inn var at vi kan bli bedre på er å få i gang kantspillet der vi kan utfordre mye mer , prøve skape 2 mot 1 , komme på ”overlapp” osv ++ at vi ikke skulle slippe inn Svelvik inn i kampen i starten av 2 omganen.

2 omgang blir enda bedre for oss , der vi har større balltempo og mye fine bevegelser og har full kontroll på banespillet og har mange ”fete” sjanser som vi setter inn flere av og vinner fullstendig fortjent 7 – 1 mot en motstander som ble utspillt og tydligvis ikke var vant til det tempo – løpsstyrken – innsatsen som vi legger ned i denne kampen.

En kamp som helt klart var veldig godt gjennomført fra vår side.  Veldig fint at så mange ”hever” seg i sine prestasjoner og jeg er stolt av arbeidsmoralen til gutta.  Og må nevne at vi scorer nok en gang på et av vår offensive corner trekk og det er gøy.

Fredrik , Håkon , Morten som sentral midtbane gjør en kjempejobb , Dan jobber utrettelig på topp og det skaper vi mye ut av ,  Magnus og Jørgen som midtstopper gjør en ny ”kanonkamp” og er veldig sikre i valgene sine .

Espen W spiller seg stort opp utover kampen og er veldig skapende å god resten av kampen i tillegg får han scoret et mål.

Resten gjør alt i alt mer en godkjent kamp og vi ser nok en gang at vi trener bra og får betalt for det.

Når vi får spille på en stor og fin bane som i Svelvik er vi vanskelig å møte , Vi ha stor løpskapasitet i midtbaneleddet , trygt forsvarspill og vi begynner å finne de enkle og gode løsningene i pasningsspillet vårt.  Eneste å ”pirke” på er at vi skal utvikle kantspillet vårt enda mer.

Veldig godt fornøyd med Espen & Mats fra 93’laget som viser seg fint frem og de får flere sjanser utover. Vi har et fint samarbeid med trenerne fra 93 gutta og det setter jeg stor pris på.  Tror nok også gutta fra 93 synes det er moro å være med oss.

24 mai  Svelvik -  Åssiden  1  – 7   (0 – 3)

Svelvik stadion  ,  flott bane

Laget:  Anders T – Yunus - Ola – Magnus – Jørgen – Espen – Morten – Håkon – Fredrik Simen - Martin – Dan – Mats 93 – Espen 93