Fjerde strake seier

Postet av Åssiden IF - Fotball den 27. Mai 2006

Åssiden vant sin fjerde strake kamp i årets sesong hjemme mot Holmestrand.

Det var gjestene som tok ledelsen ved en heading etter et langt innkast etter 15 minutter.  Det var gjestenes eneste sjanse så og si denne omgangen, så effektiviteten var høy. Åssiden hadde flere gode muligheter, men det var først i det 27 minutt at det ble utligning. Et fantastisk angrep som startet langt bak på banen. Åssiden trillet ball i hatt med motstanderne og flere gode pasninger hvor Matz Ruud, Christopher Hegg og Anders Mehren spilte hovedrollene. Sistnevnte vendte bort sin oppasser og slo nydelig inn til Morten Hagen som enkelt kunne sette ballen i kassa. Nydelig angrep!

Åssiden var inne i en veldig god periode og det var fortjent at de tok ledelsen ved Anders Mehren. Han dundret inn 2-1 etter at hans første forsøk gikk i stanga. Dette ble også pauseresultatet.

I andre omgang så var kampbildet ganske likt og det var Morten Hagen som økte ledelsen til 3-1 etter et frispark fra Christian Svorkmo. Kristian Martinsen la ballen på sølvfat til Hagen som stupheadet inn 3-1.

Bare minutter senere så reduserte gjestene ved et ÅIF selvmål på frispark. ÅIF hadde flere gode muligheter til å punktere kampen, men klarte det ikke så det ble litt spennende på slutten da gjestene forsøkte å utligne. Thomas Syvertsen i ÅIF buret ryddet opp i det lille som kom og ÅIF tok en velfortjent seier.