Stabæk rett og slett for gode.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 29. Mai 2006

Stabæk juniorene ble for gode for Åssia i 2. runde i NM. Første omgangen var noe av det beste Stabæk har prestert i år og kunne gå til pause med en solid 4-0 ledelse. Pål Bergs gutter var gode, litt for gode for Åssiagutta. Åssia holdt følge i 20 minutter, da kunne en meget god Stabækspiss sette den første i mål. De siste 15 minuttene var Stabæk særdeles effektive og putta på 3stk mål til.

Rødt: Syvertsen

Stabæk har fart og teknikk som vi ikke kunne matche. De kjørte ut i stort tempo og satte blå/hvite under press nesten fra start. selv om de store sjansene uteble vartet hjemmelaget opp med det ene gode angrepet etter det andre. Åssia forsvarte seg godt og var farlig frempå et par tre ganger. Et par av målene var av det lettkjøpte slaget, men det er slik det gjerne er.

Vi bestemmer oss i pausen for å vinne andre omgang og få en god opplevelse. Dette klarte vi. Vi gjør noen bytter og justerer inn noe som ikke fungerte godt før pause. Vi står godt i mot Stabæk, og tørr å holde mer på ballen. Tempoet blir lavere og vi kommer høyere på banen. Stabæk dominerer banespillet stort, men vi har god struktur og forsvarer oss godt. Vi kriger inn en redusering ved Peter på corner. David reduserer til 2-4 av et gavmildt Stabæk forsvar. Vi leder andre omgang 2-0. Unge Carlsen får sin NM kamp da Thomas i goalen ikke er fornøyd med dommeren og utrykker dette. Stabæk øker til 5-2 et par minutter før slutt.

Vi får en leksjon i fotball i første omgang av et meget godt Stabæklag. De har teknikk og fart på et meget godt nivå, et nivå som vi ikke er vant til å møte. Vi setter oss et mål i pause som vi skal jobbe godt for å oppnå. Dette lykkes vi med. Vi har god struktur og holder formasjonene godt. Gutta jobber godt og får belønning med to mål, vi klarer vår målsetting med å vinne andre omgang. Dette gjør at vi reiser fra Nadderud med en god følelser tross et 2-5 tap.

Vi skal ta med oss dette videre og skal jobbe meget godt mot neste oppgave, Kongsberg!