Uavgjort for juniorlaget mot Kongsberg etter stor opphenting.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 6. Jun 2006

Det ble uavgjort for juniorlaget i kval. interkrets mot et sterkt Kongsberglag. Åssiden startet svært dårlig og allerede etter 7 min leda bortelaget. Kongsberg økte til 0-3 da det var igjen ca 20 minutter av kampen. Åssia hadde en sterkt sluttspurt og reddet 1 poeng på overtid.

Gult: Oland, Hegg, Simonsen

Vi viste på forhånd at Kongsberg var sterke offensivt. De har scora mange mål, men også fått mange bakover. Dette var en viktig kamp for begge lag, der det var viktig for begge å vinne. Åssia fikk en verst tenkelig start, unge Carlsen i mål er uheldig og det stod 0-1 allerede etter 7 minutter. Kampen er relativt jevn og begge lag skaper sjanser uten å sette de. Kongsberg fører og etter 60 minutter øker de til 0-2, få minutter senere øker de røde/hvite til 0-3. Kampen er avgjort? Vel, Åssiagutta viser arbeidsinnsats og stor moral. De gir seg ikke og får en korrekt straffe i det 70 min. Eggen setter den sikkert i kassa. Åssia øyener en liten mulighet, de maler og maler og Kongsberg blir mer og mer slitne. Få minutter før slutt får vi uttelling for innsatsen. Mayer setter inn redusering til 2-3. På overtid setter Hegg inn sluttresultatet 3-3.

Vi får betalt for god moral og stor arbeidsinnsats. Vi spiller kanskje vår dårligste kamp til nå. Vi sliter med å få etablert vårt eget spill offensivt. Dette var en viktig kamp for begge lag, tror vi kan si at Åssia kan være mest fornøyd med resultatet.