Tap for et aggressivt Øvrevoll/Hosle

Postet av Åssiden IF - Fotball den 7. Jun 2006

Åssiden tapet 1-2 for et aggressivt og duellvillig Ø/H lag.

Åssia startet klart best og dro opp det ene angrepet etter det andre. Allerede etter 7 min ble Hegg spilt igjennom av Bretvik og netta sikkert, men Ø/H jobba seg sakte men sikkert inn i kampen og vant til slutt 2-1.

Det ble ingen god kamp på en glimrende Hosle bane. To lag som ikke maktet eller var villige til å spille god fotball. Åssia prøvde det første 15min og lykkes til tider. Men Ø/H kjempet seg inn i kampen med stor vinnervilje og duellvilje. Åssia prøvde å svare men da dro dommeren opp gule kort. Åssia var dog det beste laget før  pause og leda 1-0. Ø/H kom sterker i andre omgang og kunne utligne midveis i omgangen, fortjent. Åssia var ikke sterke nok til å være med på duellspillet til hjemmelaget. Et heldig scorng avgjorde for hjemmelaget ca 10 mn før slutt. Dermed ble alle poengene igjen på Hosle. Åssia gikk på sitt andre tap for sesongen.