Tap for juniorlaget mot et meget godt Strømsgodsetlag.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 8. Jun 2006

Juniorlaget er inne i en meget tøff periode. Lederlaget SIF stod for tur på Gulskogen kunstgress. Det ble som forventet en meget vanskelig oppgave for bydelsgutta fra Åssia. SIF vant til slutt 4-0 etter to sene scoringer. Til pause stod det 0-0.

Strømsgodset - Åssia 4-0 (0-0)

Kort: gule: Hegg

SIF satte Åssia under press fra start. Med stort tempo, gode bevegelser gjorde de det svært vanskelig mot blå/hvit. Åssia gjorde noen justeringer og det ble noe bedre, vi var i perioder godt med men SIF dominerte banespillet og sjanser. Et tidlig Sif mål etter pause gjorde at vi måtte satse mer fremmover, vi har store sjanser til å utligne. Istedet gikk SIF opp til 2-0 etter et kanonskudd. Åssia legger om til fire fremme for å få redusering, SIF øker til 3-0 og 4-0 i sluttminuttene. En fortjent seier til SIF, men gutta viser god moral og har bra trykke i spillet.