08 Juni kl 19.30

Åssiden - Konnerud   -  2 – 0 , pause 1 – 0

Åssiden Stadion

Takk til banemesterene Tom og Roger får at vi fikk spille på stadion , gutta setter stor pris på å få lov til det og det er viktig også for spillegruppas motivasjon å se at de også får lov til å spille på stadion noen ganger.  Mye talent i spillegruppa som trenger positive opplevelser.

Vi skulle møte Konnerud i sesongens 6 seriekamp og vi snakket mye om undervurdering av motstanderne før kampen da Konnerud

har hatt knepne tap tidligere i sesongen.

Kan vel si at når vi ikke yter 100% vil dette bli jevnt , og det ble det.

Vi spiller en dårlig omgang der alt vi snakket om før kampen stort sett ikke fungerte , dårlig innsats , elendig forflytninger , dårlige pasningsvalg , dårlig duellspill  osv osv

Vi scorer på en kjempebra kontring , der det går fort fremover med stor bevegelse og Fredrik setter ballen sikkert i mål

I pausen snakker vi om det som ikke fungerte og det blir noe bedre i 2 omgang , vi styrer stort sett alt og Konnerud får sin eneste og første corner 15 min i 2 omgang og det forteller litt om banespillet.

Konnerud har en bra mulighet på ett frispark fra 25 m men Yunus i mål "ligger" som et slips opp i krysset og får slått ballen ut.

Etter det har vi stort overtak men sliter med å sette mulighetene våres men Fredrik scorer nok en gang på en kontring og retur fra keeper.

Alt i alt en svak kamp for oss men vi vinner 2 - 0 mot et hardt kjempende Konnerud lag , hyggelig også å få Konnerud besøk med så engasjerte og hyggelige trener/ledere.

Vi har nå en kamp igjen i vårsesongen og den er på Åssiden banen Mandag 12 juni mot Strømsgodset Toppfotball og dette er en toppkamp da Strømsgodset har gjort det bra hittil og vi er nødt til å "heve" oss flere hakk.

Vi skal være klare mot Godset -    6 strake serieseiere med målfoskjell 25 - 3 hittil  ! før Godset kampen