Jnr/gutte lag spilte treingskamp mot MIF 2 jnr.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 12. Jun 2006

Et blandingslag av gutte og jnr spilte treningskamp mot MIF 2 junior. Åssiden vant til slutt 6-1 etter tre scoringer av Kristian Hagen. Og så glad ble Kristian da...

Mjøndalen stilt villig opp til treningskamp. Åssialaget bestod av juniorspillere med lite spilletid på juniorlaget og en del guttespillere. Dette for å få litt kamptrening og kjenning på juniornivå for guttespillerne. MIF hadde noe problem med å stille fult lag men fikk til slutt stablet nok spillere til kampen. Åssia tok raskt tak i kampen og produserte noen gode muligheter. Men MIF fikk den første store sjansen. Alex i mål redder glimende. Åssiden dominerte stort og kunne og burde leda stort til pause men det stod kun 2-0. Andre omgang var stort sett enveiskjøring og Åssia vant til slutt 6-1. Et skår i gleden er at keeper Alex måtte på sykehus med brudd i kjevebenet etter en formidabel utrusning.

 

Dette var verdifull kamptrening for disse spillerne. Det er verdifull matching for guttespillerne å få prøve seg mot juniorlag. Vi takker MIF2 for at de sportslig stilte opp tross noe problem med nok spillere.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.