Fiesta Martinsen

Postet av Åssiden IF - Fotball den 13. Jun 2006

Martinsen-show på hjemmebane da ÅIF2 valset over Steinberg mandag 22/5. Dette skulle bli "Rødtoppen" Kristian Martinsen sin dag. Føre kvelden og kampen var omme skulle han nette hele 3 ganger. Etter det pinlige tapet mot DBK sist kamp,skulle poengtapstrenden snus og årets førte gjeldende 3 poenger sikres for enhver pris. DBK som forøvrig på sin nettside www.dbk.no hevdet at det var en fortjent seier, at DBK var det klart beste laget i kampen og ikke minst at ÅIF2 var kraftig forsterket  med alle fra a-laget og gjorde dette kun mot DBK. Hvilket er totalt feil da ÅIF2 i år har stilt så og si samme laget frem til nå denne sesongen.

Coach Aronsen hadde gjort det klart at det skulle vinnes for enhver pris og at det vanket

brus etter kampen dersom det ble seier.  ÅIF2 gikk ut i en velkjent 4-3-3 formasjon med følgende superspillere: "Såpa" Lundteigen i mål, "Smurf" Aronsen-Mr.Jernberg-Junior Knudsen-Thomas"Bowlingkjegla" Tolleffsen i en trygg bakre linje, JR Johannesen-"Spielfuehrer"Eliassen-Dokken på en teknisk perfekt midtbane og "Gol-Fiesta" Martinsen-Anders"Smultring"Fyrand-Ole"Boldteninho" Boldt i en svært så målkåt offensiv fremre rekke.

Dette skulle bli ÅIF2 sin beste kamp for sesongen. ÅIF2 har i samtlige kamper denne sesongen spilt god fotball, en fin variasjon av pent teknisk samspill med gode kombinasjoner og bra samhandling til det andre ytterpunktet å slå langt nok  i et bakrom hvor lynhurtige ÅIF2 spillere har kommet i dype og tunge løp. Eivind Knudsen fikk sin seniordebut på ÅIF2 denne kampen ved siden av Mr Jernberg som stopper og gjorde mye riktig og spilte enkelt og på det trygge.

Det å skulle referere denne kampen er mye som å gi et bilde av det gode spillet i de foregående kampene. Åif2 var det klart førende laget og hadde i utgangspunktet full kontroll på hele første omgang. Det eneste lille feilskjæret i gledesrusen over godfotballgleden var at ÅIF-dødaren Kjell Gunnar Johnsen, som tidligere på 2000-tallet herjet med ÅIF´s forsvar i den grønne Drafn trøya, scoret et klassisk Drafn mål mot ÅIF2. Et knallbra gjennomløp med en perfekt avslutning bak Lundteigen som gjorde  at lagene gikk til pause med 1-1. ÅIF2 var de laget som produserte massevis av sjanser og det er vel snart på tide at Anders "Smultringen" Fyrand Nordblom snart åpner kontoen og får noen stolper i målprotokollen for både han og flere andre burde fått gjort sitt med at det kun var uavgjort til pause. Martinsen scoret ÅIF2´s eneste mål føre pause. Han kom skrått inn fra sin høyre side og satte ballen utagbart i nettet bak keeperen, nok en gang fremspilt av en kjepphøy og selvsikker Smurf Aronsen, som forøvrig er ubeseiret som ÅIF2 spiller i år.

2 omgang ble total overkjøring av Steinberg, om Åif2 var dominerende føre pause var det enda mer kontroll nå. Det var bare så og si ett lag på banen i andre omgang. Luften var ute av gjestene og igjen var det totalfotball av ÅIF2. De dominerte i alle ledd og pøste på fremover og kom til sjanse på sjanse ÅIF2 nettet hele 5 ganger i 2.omgang. Martinsen fikk sitt uekte hat trick med sine 2 mål, Boldthino, Knusern-Møller og JR tegnet seg alle inn i historien som målscorere denne maikvelden.  Alt i alt var dette en solid seier til ÅIF2 som nå endelig har begynt å få mål og ikke minst poeng i kampene hvor de stort sett har vært det beste og førende laget.