Tap 1-2 mot Konnerud der dødballer avgjorde.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 14. Jun 2006

Åssiden juniorlag tapte 1-2 den viktige kampen mot Konnerud om retten til interkretsspill til høsten. Dødballer var avgjørende i denne ikke veldig velspillende kampen. Åssiden leda 1-0 etter 13 minutter spill og hadde full kontroll så det ut som, i en kamp alle målene kom etter cornere.

Åssiden - Konnerud  1-2 (1-1)

1-0  13 min Friise (Hansen)

1-1  25 min Konnerud

1-2  65 min Konnerud

Gult: Henriksen

Dette var en kamp der begge lag burde vinne for å spille interkrets til høsten. Det ble en jevn og tett match, men lite velspillende. Åssia kom best i gang. Tok tak i kampen og pressa Konnerud noe over på defensiven. Etter et par tre cornere scorer Friise med pannebrasken. En fortjent tidlig ledelse. Utover omgangen slipper vi oss bakpå og blir baktunge. Konnerud tar noe over og utligner i det 25 minutt. Også dette på corener. Deres gode duellspiller får gå helt uforstyrret opp og stange inn 1-1. Deretter blir det noe stillingskrig med kanskje Konnerud som det førende laget. Åssia får ikke det offensive spillet til å gå som planlagt. Lagene går til pause med 1-1.

Andre omgang blir også lite spill og jevn. Åssia tar over noe av spillet uten å skape de store sjansene. Konnerud er farlige på overganger men skaper heller ikke store sjanser. Dog har begge lagene muligheter til å score. Det skulle vise seg at de største sjansen kom på dødballer. Åssia tror de går opp i ledelsen ved Friise etter et godt frispark av Hansen. Dommer Borgan ser noe ulovlig og annulerer scoringen. Etter ca 65 minutter går i stedet Konnerud opp i ledelsen, også dette etter corner. Vi er sløve på å følge løp og ta ut mann i dueller i boksen og Konnerudspilleren får stå helt allene på bakre og skalle ballen i mål. Dette er med på å avgjøre kampen. Åssia skaper noe halvfarligheter på slutten, men Konnerud kontrollerer greit inn til en 1-2 seier.

Vi er relativt gode defensivt. Men sliter med den offensive delen av spillet vårt. Det går for mye rett frem. Konnerud nekta bakrom og vi klart aldri å sette opp spillet på kantene. Vi slurver og mister ballen for ofte i angrepssonen og klarer derfor ikke å etablere spillet offensivt. Gutta skal ha skryt for innsatsen og jobben som legges ned, selv om vi misslykkes så prøver vi helt til slutt. Dette var en jevn kamp og et surt tap, greit at Konnerud vinner, men seieren kunne like gjerne ha endt andre veien. Ingen spesielt god kamp, der ingen av lagene egentlig hadde fortjent 3 poeng. Vi har nå igjen to kamper, der skal vi gi alt vi har for full pott!!