En særdels svak første omgang og forspilte sjanser ødela mot Slemmestad for juniorlaget.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 16. Jun 2006

Åssiden spilte en særdeles svak første omgang mot Slemmestad. En omgang som fint kan benevnes som årests svakeste. Slemmestad leda 1-0 til pause. Det ble vesentlig bedre i andre omgang som Åssia dominerte stort. Uttallige sjanser klare som selve sola endte uten scoring. Det måtte en midtsopper til for å få uttelling. Friise ordnet i det minste 1-1 og poengdeling.

Slemmestad - Åssiden 1-1 (1-0)

1-0  25min

1-1  65 min Friise

Kort:

Gule: Hansen, Oland, Henriksen

Første omgang manlet alt det vi har vært gode på før i sesongen. Trykket dueller og løpskraft var som forsvunnet som dugg for solen. Stillestående, upresise og tafatthet preget spillet i denne omgangen. Slemmestad gikk til pause med en 1-0 ledelse, aldeles ikke ufortjent sett i forhold til innsats.

Andre omgang var vesentlig bedre. Stort sett spill mot ett må. Selv om Slemmestad var giftige på kontringer og hadde sine sjaner. Åssia skapte noe som 8-10 store målsjanser. Alene med keeper 3 ganger, 3stk i metallet. redninger på strek pluss div avslutninger som burde gitt uttelling. Midtsopper Friise var den eneste som fikk ballen forbi en opplagt Slemmestadkeeper. Når vi ikke klarer å sette disse store sjansene er det fort at motstanderen kontrer og scorer. Slemmestad var nære på et par ganger men Thomas rydder godt opp det som kommer.

Vi har for dårlig bevegelse og vilje i første omgang. Dermed blir det mye upresise fremspill. Vi har dårlig trykk i vårt duellspill, dermed får Slemmestad bestemme tempo og kampbildet. Vi står mye mer frem i andre og mer trykk i duellspillet og setter Slemmestad under press. Vi styrere andre omgang og har sjanser til å vinne stort, men er får dårlige foran mål. Dette er en tema som har vært med oss hele sesongen. Vi scorer for lite mål, dermed er vi ikke gode nok for det gode selskap til høsten.