Solid seier til Åssiden over Konnerud på St. Hansaften.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 23. Jun 2006

Det ble til slutt en solid 5-0 seier over tabellnabo Konnerud på St. Hansaften. Åssiden var best i stort sett i alle spillets faser og fikk til slutt lett spill mot et svært tamt Konnerudlag. Åssiden gikk dermed forbi Konnerud på tabellen og ligger nå på 3. plass.

Åssia starte bra i første omgang. Tok raskt tak i kampen presset Konnerud bakover. Etter ca 15 minutters spill sette Mehren hodet til på et presist Røed innlegg. Mehren fikk gå rimelig uforstyrret opp og heade ballen forbi en sjanseløs keeper. Kampen jevnet seg og Åssia la seg av en eller annen grunn lavere. For store avstander i midtleddet gjorde at Konnerud vant flere dueller og vant alt for magne andre baller. Konnerud tok tak i spillet midveis i omgangen og skapte noen små farligheter, dog uten å skape målsjanser. Åssia fikk løftet seg opp på banen siste kvarteret og begynner å vinne dueller, tar over mer av spillet og skaper noe sjanser på slutten. En relativt jevn omgang, men en fortjent ledelse til Åssia.

Andre omgang var det stort sett enveiskjøring. Åssia ville og kunne mer enn Konnerud og vant til slutt meget konfortabelt 5-0. Tollefsen setter standarden kun sekunder ut i omgangen med et vakkert skudd i stolpe inn. Røed er på en retur etter et fomlete inngripen av Konnerudkeeperen og 3-0. Kampen er pungtert. Åssia forsetter å kjøre på og skaper gode sjanser. Hagen putter på to stk de siste 10 minutten og fastsetter sluttresultatet.

Åssia var best i stort sett alt i dette oppgjøret. Konnerud var særdelse tamme og svake spesielt offensivt. Åssia utnytter dette og vinner fult fortjent en 5-0 seier. Åssia reiser seg bra etter 3 kamper med tap.