Marienlystdugnaden

Postet av Åssiden IF - Fotball den 25. Jul 2006

Flere lag har allerede utført sin plikt på Marienlyst som består i å selge pølser og rydde tribuner.

I venstremenyen er det dukket opp et nytt valg som heter Marienlystdugnaden. Her kan du få litt info og laste ned retningslinjer og dugnadsliste for årets dugnad.

I tillegg til vår egen Gressbanecup, er Marienlystdugnaden den eneste dugnaden lagene i Junioravdelingen er pålagt. Dette er en viktig dugnad med tanke på penger som kommer inn til både junioravdelingen og litt til hvert enkelt lag, men det viktigste ved dugnaden er det sosiale. I tillegg til at det er en morsom dugnad blir foreldre bedre kjent med hverandre. Dette er viktig både med tanke på samholdet i lagene, men også i andre sammenhenger som f.eks. skole.

Som "i alle år", er det en av Åssidens store sønner og ildsjel Erik J. Eriksen som utarbeider og deler ut retningslinjene og listene for årets dugnad. Ikke bare passer han på at det alltid er nok folk, men han deltar på opptil flere hvert år. Hadde det ikke vært for ham hadde vi mistet denne dugnaden for lenge siden. Alle kan ofre en søndag ettermiddag. Vi er tross alt heldig som slipper unna med så få dugnader som det vi i Åssiden har gjort.

Så, ikke nøl, men still opp når deres lagleder sender mail eller ringer om dette.

 

Om noen har spørsmål om dugnaden så kontakt Erik.

EMail: eje1939@frisurf.no    Tlf: 48158852 / 32822454


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.