Mange og fine mål i storseier 10-2 over Haguer

Postet av Åssiden IF - Fotball den 21. Aug 2006

Hauger ble ikke bare et nr for små, men ble etter hvert 4-5 nr for små for Åssia denne dagen. Kampen var relativt jevn de førse 15-20 minuttene, men 3 raske mål og Åssia sa takk for følge og det ble etterhver ren overkjøring mot gjestene fra Bærum. Det sto 3-0 til pause og sluttresultatet ble til slutt 10-2. Kampens store spiller kan man vel si ble Hagen med 5 mål.  Bærumslaget Haguer hadde gjort det meget godt inn mot ferien med 5 strake seire og hadde krabbet opp i ryggen på Åssia på tabellen. Haguer har åpnet høsten med to strake tap før denne kampen og har kanskje ikke brukt sommeren helt etter planen? Det var forventet en jevn kamp på Åssia stadion, det ble det i de første 15-20 minuttene. Åssia vartet opp med det ene gode angrepet etter det andre og satt den første i nota etter 23 minutter ved Tollefsen. Ca 10 minutte senere stod det 3-0 til hjemmelaget etter scoring av Hagen og Merhen. Etter dette ble det ren enveiskjøring. Hagen sørget for 5 mål, jnr Theie Bretvik 2 mål, og ett hver til Merhen, Tollefsen, Holm. Det ble en fin oppvisning i vakre angrep og effektivitet. Morsom å se at de siste 30 minuttene ble avsluttet med hele 7stk jnr eller første års senior.