ÅIF2 møter DBK på Åssiden Stadion mandag kl 19.00

Postet av Åssiden IF - Fotball den 20. Aug 2006

Toppoppgjør mellom ÅIF2 og DBK på Åssiden Stadion. ÅIF2 er ute etter å påføre serieleder i 5 divisjon avd 2 sitt første tap for sesongen mandag og ikke minst revansjere det bitre tapet 4-1 på vårsesongen.

Vi er inne i den siste og minneverdige sesongen på Åssiden stadion hvor det enda finnes et gressdekke på den. Fra og med neste år vil det ligge et kunstgressdekke på stadion. Det er flere år siden de klassiske oppgjørene mellom DBK og ÅIF på Marienlyst og Åssiden stadion og det kan kanskje bli det siste oppgjøret på flere år, dersom DBK tar steget opp en divisjon.

  

DBK driver godt i sin junioravdeling og de har et relativt ungt lag som spiller med entusiasme og innsats. De har fra fjoråret økt sin spillmessige kvalitet da de ”kun” spilte langt på hurtige kanter til i år og blitt mer dyktige på å variere spillet. DBK topper 5 divisjon og ligger godt an til opprykk denne sesongen.  Det finnes fremdeles poeng å kjempe om, og de første 3 poengene de virkelig skal slite for å ta med seg er i førstkommende kamp mot ÅIF2.

ÅIF2 kommer fra en sterk borteseier mot Nore/Uvdal og har trent hardt forrige uke. Laget har hatt 2 harde økter forrige uke for å innstille toppformen mot DBK.

For å sitere DBK sin hjemmeside etter sist kamp mellom lagene,” Et riktig byderby der det vel kun er NFF`s reglement som hindrer Åssiden fra å stille sitt normale A lag.” så forventes det mye fra begge lag inn mot denne kampen. ÅIF2 skal i hvert fall gjøre sitt for å tukte serielederen og gi dem deres første smak av tap for denne sesongen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.