Åssiden vant 2-0 over Fossum

Postet av Åssiden IF - Fotball den 28. Aug 2006

Åssia vant 2-0 over Fossum etter to sene scoringer av Hagen på straffe og Merhen. Seieren satt langt inne i en lite velspilt kamp. Åssia skapte nok sjanser til å avgjøre kampen tidligere men scoringen lot vente på seg. Åssia tok en grei seier til tross for at spillet kladdet noe. Det ble ingen festfotball i denne kampen som gikk på Fossum kuntgress. Underlaget var noe uvant for Åssia, for dagen i røde drakter. Spillet og pasningene satt ikke slik de burde og Åssia slet med å få satt spillet. Første omgang var relativ jevn spillemessig, dog et par tre store sjanser til gjestene med bla annet alene med keeper og stangskudd som burde gitt uttelling. Åssia var klart best i andre omgang, skapte noen store sjanser som utrolig nok ikke ga uttelling. Her måtte det straffe til for å få ballen i nota. Ca 10 min før slutt Kris Martinsen dobbelsjanse. På andre førsøk tror Fossumkeeperen at bakerste mann kan ta ballen med henda. Rødt kort og straffe. Hagen er sikker og Åssia leder fortjent 1-0. Fossum er faktisk bedre med 10 mot 11 og skaper to farlige sjanser som Åssia er heldige ikke gir utligning. Åssia skaper også sine sjanser og Merhen setter nr to i mål og avgjør kampen. Åssia er klart best kampen sett under ett og tar en fortjent seier. Fossum er stort sett ufarlige og tamme fremmover selv om de forsvarer seg godt. Fossum skaper de sjansene de har de siste 10 minuttene med en mann mindre. Seieren kunne ha gleppi der for Åssia, men tar hjem tre fortjente poeng.