SEIER TIL JUNIORLAGET OVER ÅSKOLLEN

Postet av Åssiden IF - Fotball den 29. Aug 2006

Det ble til slutt en solid 7-0 seier over Åskollen. Åssia var best kampen igjennom og løp til slutt over og forbi laget i gult og sort fra Åskollen. En ikke veldig god bane sørget for at finspillet uteble og det ble heller en jobbekamp med mange dueller.  Åskollen holdt noen lunde følge til pause der Åssia leda 2-0, det kunne og burde vært en større ledelse med praktreddninger fra keeper og diverse stolpeskudd. Andre omgang sa Åssia takk for seg og dro frem overganger som ikke bare var tatt rett ut fra læreboka, men bør inn i læreboka. Åskollen var frempå et par ganger men forsvaret med unge Carlsen bak "rødda" greit opp. En fortjent seier til Åssiagutta. Åssia åpnet klart best, men fikk ikke flyt i spillet. Åskollen kjempa godt og slo mye langt. En humpete bane gjorde at dette ble en kamp der dueller og kjemping kom i fokus. Noe vi var forberedt på. Men vi kontrollerte kampen greit og visste at mulighetene ville komme. Og det gjorde de. Måla kom ved Hegg (DM) etter godt forarbeid av Meyer. 2-0 ved Friise på straffe (DM) etter Mayer ble tackla ulovlig. Andre omgang ble ren enveiskjøring. Åskollen ble fryktelige slitne etter kort tid og Åssia fikk store rom å spille i, noe vi utnyttet godt. 3-0 og 4-0 kom ved Hermansen (EF)(CH), 5-0 guttespiller Torsteinsen (RK), 6-0 ved Knutsen!! på straffe etter han selv ble felt. Madsen (DT) avsluttet og fastsattE resultatet med 7-0 etter fint forarbeid av Torsteinsen. En grei kamp av Åssia og et solid resultat, men alt i alt ingen stor kamp. Beholdningen var de mange gode overgangene i andre omgang, de satt som de burde.