Tap for jnr-laget mot HBK 2

Postet av Åssiden IF - Fotball den 4. Sep 2006

Et skade og sykdomsrammet Åssia tok i mot HBK 2 på Gulskogen kunstgress. Kampen ble flyttet fra Åssia stadion til Gulskogen kunstgress pga store nedbørsmengder. Kampen ble et mareritt for blå/hvit. Et nykomponert lag slet med å få spillet til å sitte og dette ble en vanskelig kamp. Det sto 0-0 til pause noe Åssia kunne være mest fornøyd med. Åssia forbedret seg vesentlig i første halvdel av andre omgang og kunne ta ledelsen, ved Hermansen, 1-0 etter kun ett minutt ut i omgangen. Store feil førte imidlertid til at HBK kunne utligne og øke til 1-3, Meyer reduserte til 2-3 og Åssia produserte store sjanser, bla to i stolpen. Hønefoss kunne imidlertid fastsette resultatet til 2-4, en relativt fortjent seier til gjestene.

Det positive var at det vare hele 5 gutte spillere som fikk mye verdifull spilletid.