Åssiden - Jevnaker 6-2

Postet av Åssiden IF - Fotball den 8. Sep 2006

Åssia jnr-lagt vant 6-2 over Jevnaker på Åssia stadion. Åssia startet best med tre store sjanser i løpet av de første 10 minutten uten å få uttelling.  Jevnaker tok ledelsen 1-0 og 2-1. Åssia svarte og gikk til pause med 2-2. Etter scoring av Torsteinsen og Hansen (str).

Guttespiller Eirik Anfinsen (bildet) med scoring og målgivende.

Det var Jevnaker som skulle komme i føringen med 1-0 etter et vakkert gjennomspill. Åssia svarte imidlertid ved guttespiller Daniel Torsteinsen etter et kanonskudd av Hermansen som slo i tverrligger og ned. Jevnaker svarte bare minuttet senere og ledet 2-1. Jevnaker måttte bruke ulovlige midler i egen 16, straffa satt Hansen i krysset. Det stod 2-2 til pause. Andre omgang var jevn til det var 20 minutter igjen. Åssia økte tempo og Jevnaker orket ikke å holde følge. Åssia stoppa på 6-2.

Åssia stilte med et helt nytt forsvar med uvante roller for flere. Men det defensive spillet er kjent for alle og gutta tacklet dette greit og spilte seg bedre og bedre utover kampen.

Det var et fysisk godt Jevnakerlag og det ble en tøff macth med mange dueller og tøffe tacklinger. Det var en jevn kamp til det sto igjen 20 minutter. Åssiagutta skrudde tempoet noe opp og fikk raskt uttelling på noen vakre angrep. Virket som Jevnaker mistet mye av kreftene på en tung bane og hadde ikke noe å svare med i sluttfasen av kampen. Begge lag hadde sine sjanser i begynnelsen av andre omgang. Åssia sleit litt med spillet i starten av andre omgang med kom sterkt utover omgangen og avgjorde til sin fordel. Meyer sørget for to nettkjenniger og Hermansen en. Fire guttespillere fikk mye og viktig spilletid. Guttespillerne Anfinsen og Torsteinsen scora og en målgivende hver.