Forhåndsinformasjon Svene - ÅIF2

Postet av Åssiden IF - Fotball den 11. Sep 2006

Her er en kort kommentar fra trener og spillere foran kveldens kamp. 

Med 6 timer til kampstart blir både troppen og trenerens kommentar innenfor kampen mot Svene offentliggjort for alle interesserte.

                 

Åif2 gjester som kjent Svene Gress kl 18.00 i dag. Åif2 tar i dag på seg den tunge kappen, kappen som kalles forhåndsfavoritt. Dette er ofte en kappe det knyttes store forventninger til og ikke minst svært ofte kan være tung å bære. Men med de siste kampene friskt i minne fra det ”uheldige” 0-2 tapet mot DBK og lagseieren 5-4 over Lier I.L skal Åif2 nå reise oppover Lågen for å spille ball. For det er virkelig det å spille ball som har kjennetegnet Åif2 denne sesongen i forhold til foregående år. De tidligere sesongene har ofte vært preget av Hawaii-fotball, ringerunder i siste liten for å få nok spillere og mange tap. Sesongen i år står i sterk kontrast til disse sesongene. I enkelte kamper denne sesongen har ÅIF2 vist et snev av kvalitetsfotball, med flere kloke fotballhoder på og utenfor banen, med fart i angrepsspillet og kollektiv trygghet bakover. Derfor må ÅIF2 finne seg i å være favoritt mot Svene denne mandagskvelden. Og ja dere det må være lov å si at dette er en flott dag for fotball.

 

Troppen og startformasjon til kveldens forestilling er som følger:

(4-3-3)

Keeper: ”Såpa” Lundteigen

Forsvar: ”Smurf” Aronsen, Jørgen ”Blokka” Holm, Hassan Cenar og Espen

Midtbane: JR, Eliassen (spielfuehrer) og ”Gol-Fiesta” Martinsen

Angrep: ”Hoffservitør” Dokken, Dag ”er en klog mann” Wilhelmshaugen og Anders Fyrand

 

Innbyttere:

Henrik ”Lillebror” Hougen, Peter ”Storebror” Hougen, Christian ”Knuseren” Møller og Ole Martin Riis.

 

Noe overraskende nok er de halvt danske brødrene Hougen satt ut. Dette er en disiplinærsak og er tatt opp internt i gruppa og valget ble altså å sette de ut. Når det gjelder videre kommentarer er det lagt et lokk på denne saken, men Headcoach Smurf har denne kommentaren til den noe overraskende åpenbare vrakingen av brødrene. ”Altså i fotball er det viktig å dyrke det kollektive, det vil si at vi ikke kan finne oss i at enkelte av våre spillere reiser på frierferd til Tyrkia midt i høstavsluttningen. Den spilleren det gjelder har i tillegg terrorisert meg med sms fra utlandet om utallige byturer med piker vin og sang. Å straffe broren i tillegg da ble en lett avgjørelse for å sette ett eksempel for resten av spillergruppa! ” var den knappe kommentaren om vraking av ”The Hougen Brothers”, til en ellers pratelysten trener for Åif2.  Videre forteller han at han ønsker at spillerne tar med seg det gode spillet fra de tidligere kampene, den kollektive forståelsen og samhandlingen og de individuelle prestasjonene og bruker dette til å vinne fotballkampen. Han nevner også savnet av å omsette målsjansene til scoringer for å gjøre hverdagen hans enklere.

 

Redaksjonen i www.aif.no har også kommet i kontakt med noen av de etablerte spillerene og fått deres kommentar til kvelds kamp.

På spørsmålet om forventningene til kveldens kamp svarte sympatiske Hoffservitør Dokken følgende, ”Forventingene er store etter sist kamp. Vi stiller topp skjerpet og med god følelse. Har tatt det rolig i helga og ladet opp til kampen”.  Spielfuehrer Eliassen kommenterte ”Med en smertefri ankel skal jeg bidra til at jeg blir avbildet i laagendalsposten og nevnt i samme åndedrag som sirkus Merano. I tillegg regner jeg med at bindet og straffene etter soning. Tror dessuten Svenes keeper frykter slegga etter sist frispark”.  At brødrene Hougen overraskende er satt ut parerte han glatt vekk med følgende, (avtalt svar fra trenerteamet??) ”slipper å ta feil hele tiden av de to”.  Han tippet slutteresultatet til å bli 5-2 til ÅIF2.

 

www.aif.no redaksjonen ønsker i hvert fall ÅIF2 lykke til med kampen og håper på seier.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.