Poengdeling mot Haugfoss i en marerittaktig kamp.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 14. Sep 2006

Friise på plass igjen etter skade, to scroringer, den med leppa.
Det ble en vanskelig kamp bort mot Haugfoss. Vi forventet en tett og tøff match borte mot fysisk sterke Haugfoss. Og det ble det, akkurat som sist. Vi var enige om å ikke bli med på deres spill men konsentrere oss fult og helt om vårt eget spill. Noe vi lykkes med i de første 25 minutter av første omgang. To vakre angrep ga uttelling og vi leda 2-0 med full kontroll. Siste 10 min av første omgang startet marerittet, som varte kampen ut. God moral og et godt stykke arbeid ga til slutt 1 poeng. Kampen endte med det rare resultatet 5-5! Åssia staret godt i denne kampen og dro opp det ene angrepet etter det andre. Etter god kombinasjon på kanten la Hegg inn et perleinnlegg til Meyer som ikke gjorde noen feil med hodestøtet. Etter godt press høyt på Haugfoss banehalvdel ble Perry lagt i bakken. Friise satte ballen sikkert i mål på frisparket like utenfor 16 mtr. Åssia dominerte første halvdel av omgangen og hadde god kontroll. Så begynte marerittet. Haugfoss jobbet seg inn i matchen og kunne utligne til 2-2 minuttet før pause. Meyer ga Åssia ledelsen sekunder før pause med nok et hodestøt fra en perfekt servering fra Hegg. Vi sleit defensivt i hele andre omgang. Vi ble rett og sett kjempet i senk av et Haugfoss lag som sto frem og ga alt. De vant de fleste dueller. De gikk opp i en 4-3 ledelse. Friise utlignet til 4-4 men Haugfoss gikk raskt opp i en 5-4 ledelse. Noen minutter før slutt fastsatt Henriksen resultatet til utrolige 5-5. Dette ble en marerittaktig andre omgang. Vi var slurvete i den defensive jobben. Både lagdelmessing og individuelt, både bakleddet og midtleddet. Dette ga Haugfoss gode overgangsmuligheter. Vi viser tross en vanskelig kamp god moral og arbeidsinnsats, noe som ga oss 1 poeng på en svært dårlig dag.