Åssia vs Øvrevoll 4-1, grei seier.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 15. Sep 2006

Åssiden IFÅssia tok imot Øvrevol på Åssia stadion lørdag. Det ble en grei 4-1 seier til Åssia uten å overbevise rent spillemessing. Det vare en relativt jevn kamp, men Åssia hadde stort sett god kontroll og vant til slutt fortjent 4-1.

Det ble en jevn start på kanten. Øvrevoll var farlig frempå et par ganger. Åssia hadde dog de største sjansene, bla et par i stolpen og noen som keeperen måtte jobbe for, for å hindre mål. Tollefsen var på hugget i denne kampen og etter en drøy halvtime så smalt han inn 1-0 ledelse med venstra, etter en elegant vending. Det finnes forstatt kvalitet i den gamle kroppen. Stillingen sto seg til pause, noe gjestene bør være mest fornøyd med.

Andre omgang kontrollerte Åssia greit. Tollefsen viste gamle takter med et godt løp inn i 16mtr og kunne skalle inn en 2-0 ledelse etter et godt angrep av blå/hvit. Hagen ordnet 3-0 på vakkert Hagen vis. Presis fremspill av Svork som Hagen dempet på brystet og smalt ballen bak Øvrevollkeeperen. Øvrevoll reduserte til 3-1 etter at Åssiaforsvaret var i det svært gavmilde humøret. Trener Røed byttet seg selv inn og ordnet sluttresultatet til 4-1 etter et vakkert hodestøt.

En grei og fortjent 4-1 seier over tabelljumbo Øvrevoll. Ingen stor forestilling, men en grei arbeidsøkt ga fortjent 3 poeng.