Åssia vs Kongsberg 4-2, sterk seier av jnr-laget.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 20. Sep 2006

Perry i form.
Åssia vant fortjent 4-2 over topplaget Kongsberg i 1. div for jnr. Åssia startet glimrende i denne kampen og satte press på Kongsberg direkte fra start. Allerede etter 25 minutter leder Åssia 4-1. Kongsberg reduserer til 4-2 like før pause, noe som også ble sluttresultatet. En godt gjennomført kamp av Åssiagutta sørget for en fortjent seier over et godt Kongsberglag.
Nok en god kamp av Simen F. Johansen

Åssia staret meget godt i denne kampen. Vi skulle sette Kongsberg under press fra start, noe vi lykkes med. Et godt kollektivt press i midtleddet skulle sørge for gode overganger. Vi skaper gode sjanser og mange cornere, noe som skulle bli utslagsgivende. Allerede etter knappe kvarteret banker Madsen inn en 1-0 ledelse, etter retur fra en corner. Kongsberg svarer imidlertid raskt, fire minutter senere utligner Kongsberg til 1-1 på sitt første angrep, et godt angrep. Åssia forsatte kjøret og presset Kongsberg bakover. I løpet av en 5 minuttersperiode øker Åssia til 4-1 og avgjør kampen. Hansen skrur en corner i mål via keeper. Theie Bretvik driver fremmover og smeller ballen i mål fra 16mtr. Meyer møter en Hansen corner og skaller ballen utagbart i goalen. Kongsberg kommer mer med utover omgangen og reduserer til 4-2.

Vi gjør en god gjennomført andre omgang og kontrollerer greit inn en seier. Selv om en meget god høyrekant skaper trøbbel for Åssiaforsvaret i perioder. Kongsberg bommer på straffe midtveis i omgangen noe som selvfølgelig er avgjørende for kampen. Åssia skaper mange sjanser, tre ganger i stolpen, Friise vinner nesten alt av corenere og burde ha treffi mål et par ganger, et par store redninger av Kongsbergkeeperen gjør at kampen ender med 4-2 seier til Åssia. Kongsberg var et godt lag med gode ferdigheter offensivt, Åssia skaper mange og store sjanser og er effektive i starten, noe som avgjør kampen. Tre viktige og fortjente poeng til Åssiagutta.