Åssia vs Vollen 5-3, Hawaii fotball og lekk i begge ender.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 22. Sep 2006

Åssia tok i mot Vollen onsdag kveld i en utsatt kamp. Det var to ruskete forsvar som skulle sette sitt preg på kampen. Lagene fulgte hverandre i første omgang, Åssia leda to ganger men Vollen kom tilbake begge gangene slik at det sto 2-2 til pause. Vollen tok ledelsen 2-3 litt ut i andre omgang. Åssia svarte tre ganger og kunne ta med 3 poeng inn i garderroben etter en 5-3 seier. Hagen ordnet 1-0 etter et perfekt innlegg fra Røed. Vollen svaret imidlertid bare noen minutter senere. Junior Hegg ordnet 2-1 fra samme servitør. Så ut som Åssia skulle ta kontrollen, men Vollen ville det anderledes. De utlignet til 2-2 som stod seg omgangen ut. Vollen har mye stå på vilje og kunne ta ledelsen 3-2 ca 5 minutter ut i omgangen. Etter dette tok Åssia over og satte 3stk i Vollen målet på 20 minutter. Og kunne etter dette kontrollere seieren inn. Hagen, Røneid og Mehren ordnet målene. En fortjent seier til blå/hvit men Vollen ga god motstand. Det var ingen god forestilling men en underholdenes kamp med mange mål og gavmildt forsvar.