Konnerud II vs Åssia 2-1, flaut og unødvendig tap av juniorgutta

Postet av Åssiden IF - Fotball den 27. Sep 2006

Åssia møtte Konnerud II på Konnerud kunstgress tirsdag kveld. Dette var en toppkamp i 1. div, ikke mange som kunne se det ut ifra spillet. Konnerud åpna kampen bra og skapte trøbbel for et Åssialag som ikke var helt med. De første 20 minuttene var Konnerud beste, Åssia jobbet seg inn i kampen og tok mer og mer over de siste 15-20 min. Åssia hadde tre store sjanser som burde ha gitt ledelse til pause, men alt i alt greit med uavgjort halvveis. Åssia dominerte andre omgang uten å være i nærheten av nivået vi bør ligge på. Skapte store sjanser uten å lykkes. Helt til Hansen ble felt og straffe. Friise satte den sikkert i kassa og Åssia leda 1-0. Åssia forstatte å skape store sjanser uten å sette de. Da skjer det som har skjedd mange ganger før. Motstanderen kontrer inn utligning ut av ingen ting, minuttet senere kontrer Konnerud inn ledelse 2-1. Åssia forsetter å presse Konnerud og skaper mer enn nok sjanser til vinne greit men klarer ikke å sette sjansene. Kampen ender dermed med et unødvendig og flaut tap for Åssiagutta. Kampen sett under ett var dette ingen god kamp. Var vanskelig å se at dette var to av topplagene. Vi må og skal opp på et høyere nivå i prestasjoner i de kommende kamper. Et tap med smerte, men vi reiser oss igjen!