Åssiden vs Asker 0-4, klasseforskjell på nr 1 og 2 på tabellen.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 2. Okt 2006

Denne kampen ble flyttet fra Berskaug til Gulskogen kunstgress av Drm Kommune. I øs pøs regnevær stod lagene å ventet på at SIF skulle komme å låse opp garderrobene, det kom selvfølgelig ingen. Kampen ble utsatt i 20 min. Asker tok raskt tak i kampen og dominerte relativt greit fra begynnelse til slutt. Det var klasseforskjell på lagene når sant skal sier og det skal det jo. Asker tok ledelsen etter ca 15 minutter, hadde noe store sjanser til å øke men var noe unøyktige forran mål. Åssia hang ikke med i bevegelsene til Asker. Åssia kom noe mer med utover omgangen og skapte noen brukbare muligheter, da svarte Asker og gikk opp til 2-0 ledelse. Noe som ble pauseresultatet. Asker kontrollerte stort sett hele andre omgang og tok en fortjent seier med 4-0 overt et noe tamt Åssialag. Thomas Tollefsen var kanskje Åssias beste i denne kampen, kompis Hagen var ikke med. Tollefsen burde ha putte på en av de sjansene Åssia spilte seg til. Forskjellen på legene var stor kampen sett under ett. Åssia var trege i forflytingene og var sløve i duellspillet spesielt i egen 16 mtr. Asker har mye bedre ferdigheter spesielet i kvaliteten på forflytningene og ballbehandling. Forskjellen var som forventet men hadde trodd at Åssiaspillerne skulle vært bedre i duellspillet. En grei seier til serievinner Asker. Og det er bare å ønske lykke til i kvalikk og jakten på 2. div spill. Åssia får konsentrere seg om å bli best i byen.