Konnerud vs Åssiden 2-2 (2-0), en godkjent omgang ga viktig poeng.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 5. Okt 2006

Det ble uavgjort 2-2 etter at hvert av lagene hadde en omgang hver. Konnerud startet best i dette oppgjøret, hadde mer bevegelse og plan over sitt spill. Åssia var stillenstående og lite agressive i spillet sitt. Konnerud tok ledelsen etter et frekt frispark. Mens keeper dirigerte muren satte Konnerudspilleren ballen i nesten tomt mål. Et lettkjøpt mål og særdeles lite rutinert av Åssiaspillerne. Konnerud gikk opp til 2-0 etter et flott angrep. Holm var noe uheldig som var borti skuddet og lurte Syvertsen i mål. Konnerud gikk til pause med en konfortabel 2-0 ledelse. Åssia var tamme fremover men skapte allikevell tre, fire gode sjanser som burde ha gitt uttelling.

Åssia gjorde en dårlig første omgang. Lite struktur og plan i spillet, stillenstående og tamt angrepsspill. Konnerud leda fortjent til pause. Åssia gjorde noen bytter i pause og begynnelsen av andre omgang. Dette gjorde at det ble en større bevegelse, trua bakrom mye mer enn i første. Konnerud ble av en eller annen grunn liggende lavt med 7-8 stk i forsvar. De var lite villige til å gå i angrep. Åssia festa mer og mer grep om kampen og Mehren kunne fortjent redusere til 2-1 etter en noe heldig scoring. Åssia presset på og skapte gode muligheter, vant dueller og satte Konnerud under større og større press. Et langskudd av Svork sørget for fortjent utligning og poengdeling.

Lagene hadde en omgang hver, så uavgjort var et greit resultat. Åssia skapte flest målsjanser og kunne fort ha tatt med seg alle poengene. Åssialaget løfter seg vesentlig i andre omgang og dominerer stort utover kampen. Et viktig poeng med tanke på best i byen.