Åssiden vs Strømsgodset II 5-0, andreplass og nest best i byen.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 17. Okt 2006

Åssia avgjorde kampen om andreplassen i 3. div. avd. 8. på egenhånd. SIF II ble for små mot et godt Åssialag. Kampen endte til slutt med en solid 5-0 seier til tross for at Åssia måtte spille hjemme på SIF tomta på Gulskogen. Åssia leda 1-0 til pause etter et fin fint mål av junior Bretvik. Resten av målene ble putta av Bretvik (to stk), Merhen, Hagen og Hegg.

Kampen åpnet med gode sjanser til begge lag. Åssia fikk etterhvert satt kampen og tok komandoen. Den største sjansen fikk Åssia ved unge Bretvik. Bretvik snappa ballen bokstavlig talt forran nesa på SIF backen. Lekende lett satt han ballen bak keeper og i mål. Åssia kontrollerte greit ut omgangen.

Andre omgang startet jevnt spillemessig. SIF tilrev seg et lite ovetak men Åssiaforsvaret kontrollerte dette greit. SIF ble slitne utover omgangen og Bretvik økte til 2-0. Da var kampen over og Åssia kjørt på og putta på 3 til slik at sluttresultatet ble solide 5-0.

SIF stilte med et ungt mannskap. Det gjorde imidlertid også Åssia. Med hele 8 spillere som holder alder 20 år og yngre, blandt dem 5 juniorspillere. Dette viser at jobben som har blit gjort i Åssia de siste årene virkelig har båret frukter. Åssia har vært igjennom et generasjonskifte og unggutta har tatt overgangen til seniorspill utmerket. Dette viser at Åssia er en klubb som unge spillere kan utvikle seg i og at klubben ønsker å satse på unge spillere.

Etter kampen var det duket for en liten avslutning på klubbhuset med god mat og godt drikke. Diverse priser ble delt ut og taler ble holdt. Førsteårs juniorer Mats Theie Bretvik og Christopher Hegg ble kåret til årets unge spillere, Anders Mehren årets spiller og Morten Hagen årets toppscorer. En fin avslutning på en god sesong for Åssia. VI GRATULERER MED EN GOD SESONG OG EN FIN ANDREPLASS OG  "BEST I BY`N".