Åif2 sesongen 2006

Postet av Åssiden IF - Fotball den 18. Okt 2006

Sesongen 2006 sett med de blåhvite øynene og hjertet til Smurf

ÅIF2 Sesongen 2006

 

Føre sesongen tippet Headcoach Smurf utfallet av årets sesong. Tipsene var uhøytidelig oppsatt basert på løse rykter og mavefølelse omkring årets motstandere. Tipset var som følger:

 

  1. DBK
  2. Konnerud 2
  3. Tofte
  4. Skrim
  5. Åif2
  6. Svene
  7. Steinberg
  8. Sif/Bif
  9. Godset 3
  10. Huringen
  11. Nore/uvdal
  12. Lier I.L

 

Sesongen ble nok noe merkelig for flere lag som overrasket på godt og vondt. DBK gjorde ytterst få feil denne sesongen og vant fortjent serien og er klare for 4.divisjon neste år. De havnet på 1.plass med 51 poeng, 16 seire, 3 uavgjort og kun 1 tap. En solid sesong av DBK, nå gjelder det for DBK å gjøre som fjorårets serievinner Marienlyst å ligge trygt plassert i 4 divisjon.  Andreplassen kapret Steinberg foran Konnerud 2 som på sin side hadde opprykk som mål og bør nok være misfornøyd både med sitt første og andrelag denne sesongen. Steinberg tok noe overraskende for min del andreplassen i denne pulja.  Disse 3 lagene hadde et solid forsprang til fjerdelaget Åssiden 2. ÅIF2 har hatt en meget god sesong og har plassert seg en plass høyere enn hva jeg tippet. Derfor er det litt bittert i etterkant å tenke på noen håpløse kamper hvor vi har sløst bort poeng. Med fullt lag, det vil si at a-spillerne hadde stilt opp til alle kampene burde Åif2 hatt sjansen til å ligge i toppen av denne pulja og det skal bli spennende å se hvilke rammebetingelser som legges til grunn for sesongen 2007.

Lier kom fra 6.divisjon og overrasket undertegnede stort med sitt lag. Lier hadde et jevnt over bra 5 divisjonslag på samme måte som Steinberg. Både Steinberg med Kjell Gunnar ex drafn og Lier med Kim Kristensen ex-mif var nok best fremover på banen og noe svakere bakover.

Noe overraskende datt Skrim av etter halvspilt sesong hvor de på vårsesongen lå med i toppen og hadde også opprykk som mål, på høstsesongen måtet laget ty til guttespillere for å få unnagjort kampene så de 6.plassen er nok litt bittert etter endt sesong. På 7.plass kom de eldre herrer fra Sif/Bif2. De er blitt ett år eldre, men det bor fremdeles mye fotball i det laget og vil nok falle av når de eldste spillerne på laget gir seg så all honnør til Sif/Bif2. Uvdal havnet tilslutt på 8.plass og heldige som vi er for vi kanskje nok en gang lov til å reise oppover Numedalen for å møte de oransjekledde guttene som holder ut åt etter år med lang reisevei til alle bortekampene.

Svene hadde også som mål føre sesongen å rykke opp så de er nok svært skuffet over denne sesongen og tror nok at drømmen om 4 divisjon ligger noen år frem i tid for Svene, 9.plassen fra årets sesong gir hvertfall muligheter til fremgang neste år. Godset 3 gikk som forventet en tung sesong i vente. Gutteidyllen slo sprekker og de få som er igjen holder laget i gang. Dessverre har de ikke hatt med seg ”fult” lag denne sesongen og endte på en skuffende 10.plass. Sisteplassen tok Tofte/fremad som ny-nedrykket havnet på aller siste plass denne sesongen. Er nok nærliggende å tro at satsingen i 4 divisjon endte med at de bedre spillerne sluttet eller forsvant til andre klubber.  Huringen trakk seg som kjent etter kun 3 spilte kamper denne sesongen.

 

  1. DBK 51
  2. Steinberg 42
  3. Konnerud 2 41
  4. ÅIF2 33
  5. Lier 29
  6. Skrim 28
  7. Sif/Bif2 26
  8. Uvdal 23
  9. Svene 22
  10. Godset 3 12
  11. Tofte 8

 

Slik vi ser av tabellen endte Headcoach Smurf opp med kun ett riktig tips, nemlig DBK.

Så da gjenstår det kun å se neste år hvilke spillere som nok engang trekker på seg fotballskoene for en ny sesong i den underholdene 5 divisjonen.

 

Åif2 er fornøyde med sesongen hvor laget endte på en 4.plass. Med fult lag og noe mer trening burde laget ligge i toppen av denne divisjonen. Sesongen sett under ett endte vi opp med 33 poeng. 10 seiere, 3 uavgjorte og 7 tap. Verdt å merke seg er av disse tapene var kun 2 på høstsesongen. Høstsesongen var mget god for Åif2 og beviste nok engang at Åif er et høstlag. Vi startet sesongen med et bittert tap 5-3 mot Skrim på bortebane, fortsatte med svake 2-2 mot Uvdal hjemme føre den første seieren kom mot Huringen 8-1 på hjemmebane. Deretter gikk vi på en smell mot DBK på bortebane med et tap med 4-1. Deretter banket vi serietoern Steinberg på en gjørmete hjemmebane 6-1, føre vi igjen tapte helt vannvittig 9-0 mot Lier. Så kom en ny hjemmeseier mot Svene 4-3 der BK scorte et utrolig flott mål på hodet rett føre kampslutt til hjemmeseier. Så følgte nok en dårlig kamp på bortebane mot Sif/Bif med uavgjort 1-1. Føre vi hjemme kjempet ned Fremad/Tofte med en solid 3-1 seier føre vi fikk nok et tap mot Team Kil med 4-3. Avsluttet vårsesongen gjorde vi hjemme mot Godset3 med utrolig tap der Smurf var bøye i 60 minutter.

Vårsesongen: 4 seiere, 2 uavgjorte og 5 tap. Den ene seieren var mot Huringen

 

Høstsesongen skulle bli en betydelig bedre når det gjaldt poenghøsting.

Høstsesongen startet borte mot Uvdal/Rov som ble banket 5-1, DBK var gjester på Åssiden stadion til 5 divisjons kanskje best kamp der gjestene ufortjent vant 2-0.  Neste kamp var mot Lier hvor vårsesongens flaueste tap ble hevnet med en 5-4 seier. Så kom den berømte bortekampen mot Svene der vi var nærmere 15 mål enn Svene 1 mål, sterk borteseier 9-0. Gullrekka fortsatte med 5-1 seier over Sif/Bif2. Føre det ble en spennende uavgjortkamp mot Skrim der Dokken puttet direkte fra avspark på overtid til 3-3.  Andre omgangen mot Fremad/tofte er nok den andre omgangen som huskes best dette året der Åif2 vinner andre omgangen med hele 10-1 med 10 spillere. Smurf kom tilbake fra ferie etter 2 kamper og bidro minst mulig til seier over Team Konnerud der hjemmelaget vant 6-3.  Så kom høstsesongens andre tap i serien 6-4 mot Steinberg . Sesongen ble avsluttet mot Godset 3 som ble slått for første gang i historien 4-2-

Høstsesongen:  7 seiere 1 uavgjort og 2 tap.

 

En senhøsthilsning

Smurf


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.