Historiens første 11’er kamp for ÅIF ”94” endte med seier mot Solberg !

Postet av Åssiden IF - Fotball den 19. Okt 2006

Endelig var ventetiden over. 7’er fotballen er historie for denne gang, nå er det 11’er som gjelder for 12 åringene på Åssiden !

Solberg ble slått på 4-2 på eget kunstgress en regnfylt oktoberkveld.

Laget imponerte i forhold til nøkterne forventninger før kveldens kamp, trenerteamet var godt fornøyd med innsatsen og måten spillerne taklet nye utfordringer på.

Kampfakta:

Kampsted Solberg kunstgress 18.10.06 kl.18:00

Spilletid 70min (30/40)

 

Solberg – Åssiden      2 – 4

 

0-1              15 min Nicolai Aasgaard

1-1               25 min

2-1               35 min

2-2               40 min Alen Osmanovic

2-3               52 min Alen Osmanovic

2-4               61 min Hasan Ali Karagøz 

 

 

 

Allerede kvelden etter sesongens første samling med lag fra ”Aron” & ”Åssia” skolene så braket det løs med historiens første 11’er kamp for 12 åringene. Dette var en match som ble tatt på strak arm da forespørsel om kamp kom dagen før fra Solberg sin side.Av denne grunn ble dagens kamp kun spilt av spillere fra tidligere ”Åssiden skole” da gutta fra ”Aron” hadde sesongavslutning med pizza og tilbakeblikk på året som har gått. 

Vi stilte med hele 20 spillere til dyst mot Solberg i kveld og som sagt så var vi meget nøkterne til utfallet da dette var første gang med 11’er fotball for denne gjengen.

Laget spilte en 4-4-2 formasjon som fungerte ganske bra til tross for at vi aldri har spilt slik tidligere. Skepsisen som var tilstede før kampen ble fort gjort til skamme da laget overrasket Solberg med høyt press og våre raske spisser som var en konstant trussel mot Solbergs forsvar.

Laget produserte sjanser på løpende bånd og fikk utelling vel halvveis i 1omgang, et bra angrep ble avsluttet med lobb over keeper av Nicolai. Solberg økte presset mot våre gutter/jenter utover omgangen og fikk en vel fortjent scoring mot slutten av omgangen.

Annen omgang starter noe famlende vi detter litt bakpå og får en baklengs, 2-1 til vertene er et faktum. Til tross for dette klarer vi å snu spillet og etter ca.10 min kommer kveldens flotteste scoring ved Alen etter et ”kjempeflott” innlegg fra høyre kanten ved Adis.

”Åssia” laget trykker på og Alen setter ballen i nota nok en gang og vi er igjen i føringen med 3-2 ledelse. Det utspiller seg en meget jevn kamp spillmessig i perioder hvor Solberg er meget nære utlikning, i stedet fastsetter Hasan Ali sluttresultatet til 4-2 !

 

Trenerers kommentarer:

Mye bra spill, gode bevegelser som gir mange sjanser og vi klarer å holde et høyt press som gjør at vi vinner ball ofte i perioder. Defensivt fungerer laget meget bra til tider ved rette lag sammensetting i forsvaret.(mange varianter ble utprøvd) 

Potensialet i dette laget er stort, vi har våre felt hvor det trengs mer øvelse for å bli bedre men alt i alt en morsom kveld i Solberg som varmet i det sure været.

Vi ser frem i mot å få med ”gutta” fra Aron på laget med deres kvaliteter, ser for meg 2 gode lag ut i fra den stallen vi har pr. dag som teller 33spillere.

Trenerteamet og apparatet rundt laget for neste sesong begynner å ta form og ser lovende ut, vi ser frem i mot 2007 sesongen med iver og gleder oss til fortsettelsen.    

 

Spillere:

Anniken, Adis, Simen B, Simen K, Andrea, Anders, Nicolai, Kristian, Markus ND, Oda, Hasan Ali, Fabian, Alen, Della, Thomas, Robin, Sebastian, Mette, Veronica 

 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.