Åssiden vs Solberg 7-1, solid seier og andreplass i 1. div.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 20. Okt 2006

Kristian en glad gutt.

Åssiden juniorlag tok en solid seier over Solberg i siste kampen for sesongen. Kampen endte med 7-1 seier etter en kamp på det jevne. Solberg ble et par nummer for små og hang ikke med når tempoet ble satt opp. Det stod 4-1 til pause, etter scoringer av Meyer, Henriksen og Friise.

Meyer, Hansen og Torsteinsen sørget for tre mål i andre slik at sluttresultatet ble 7-1.

Det var imidlertid Solberg som startet friskest. Med stor fart fremover satt de Åssiaforsvaret på prøve og skapte et par gode sjanser. Åssia satte opp tempo på pasningspill og forflytniger. Solberg hadde da store problemer med å holde følge og Åssia kunne sette to baller i Solbergmålet. Solberg svarte med et godt angrep og med stor fart reduserte til 1-2. Tempoet dabbet av og Solberg kom noe mer med. Åssiagutta satte opp tempoet igjen og satt ytterligere to baller i mål og kunne gå til pause med en konfortabel 4-1 ledelse.

Andre omgang var det stort sett enveiskjøring og etter mange gode angrep økte Åssia ledelsen til solide 7-1 og andreplassen i 1. div ble sikret. Hvert å merke seg er at det var fire førsteårs guttespillere som var på banen samtidig i denne kampen. De har vært med juniorlaget stort sett hele høsten og har vist at de behersker dette nivået meget bra, de har bevist at det er på dette nivået de hører hjemme.

Juniorlaget har gjennomfort en meget god sesong. Selv om noen interne resultatmål ikke ble nådd. Spillerne har tatt store steg i sin utvikling, alle har jobbet godt og har gjennomgått en utvikling gjennom hele sesongen. Spillernes utvikling er tross alt det viktigste. Gutta kan se tilbake på en sesong med stolthet!

En fyldig evaluering og rapport av sesongen kommer senere.

Guttespiller Eirik Anfinsen i fint driv gjennom hele sesongen.