God innsats av Åssia i redusert MIF-cup.

Postet av Åssiden IF - Fotball den 15. Jan 2007

En god turnering for Mehren, bak skimtes unge Hegg.
Åssia gjorde en godkjent innsats i helgens MIF-cup.  Turneringen ble dessverre en del redusert og store forandringer måtte til pga at MIF I og Jevnaker måtte trekke lagene. I tillegg møtte ikke Fossum og Andes til spill søndag, dermed måtte arrangøren forandre kampprogrammet nok en gang. Dette gikk ut over lagene som kjempet om plass i sluttspillet.

Unge Theie Bretvik gjorde en finfin innsats i MIF-cup.

 Åssiden åpnet mot forhåndsfavoritten Lørenskog. Åssia kjempet godt og fikk i belønning et noe heldig poeng. Kampen endte 1-1. God innsat av Åssiagutta.

Neste kamp ventet Ørne Horten, et lag som rykket ned fra 2. div. i fjor. De mønstret et ungt lagt og Åssia hadde ingen problem og vant lekende lett 4-0 etter glittrende spill i perioder.

En liten seriefienale stod for tur mot Kongsberg. De røde viste seg best forran målene og kunne til slutt putte seieren i lomma med 3-1.

 

 

 Søndag ventet Andes, de møtte ikke og Åssia fikk WO og 3 poeng. Men det skulle vise seg at arrangørene gjorde dette om og strøyk alle kampene til Andes. Dermed måtte Åssia vinne med 3 mål over Skjetten i siste kamp.

 

Det ble en direkte avgjørende siste kamp mot Skjetten. Kampen var jevn men Åssia stod kampen best og vant fortjent 3-1. Desserre et mål for lite da arrangøren MIF hadde bestem på et kaffemøte at det laget med flest scorede mål gikk videre og ikke laget med flest plussmål. Dermed endte Åssia med 10p og 9-5 i målforskjell mot Skjetten`s 10 poeng og 10-10 i målforskjell. Kongsberg og Skjetten gikk videre til semifinale. Skjetten vant turneringen etter seier mot Kongsberg i finalen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.